mambo Vloženo 17. Říjen 2016 Vloženo 17. Říjen 2016 Díky. To se mi ulevilo. Jen nevim, proč to tam píšou, když to není nutné. U nafty to chápu. Citovat
marfan Vloženo 17. Říjen 2016 Vloženo 17. Říjen 2016 Pár krát zapni vypni kľúčik a potom naštartuj. Takto to robí môj mechanik a ešte sa mi nestalo, že by bol problém. Na diesli je to trocha iné tam som už zažil keď vymieňal filter na Audi A4 3.0tdi a musel to nejak cez diagnostiku odvzdušniť. Citovat
rosticek25 Vloženo 19. Září 2018 Vloženo 19. Září 2018 Má někdo zkušenosti s opravou palivové plastové trubičky na Roooster?Nějak mi praskla u rychlospojky u kolínka a nevim jak ji napojit aby bylo vše jak to má byt a kupovat celý potrubí asi nechci.Děkuji za zkušenosti Citovat
Domio Vloženo 23. Duben 2021 Vloženo 23. Duben 2021 Kam vedou ty plastový trubky z motorového prostoru vedle expanzky, přes interiér nebo tím tunelem až dozadu ? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.