Publikováno Září 21, 200618 r Mám mensi problem. Ked zapnem zadny stierac, tak po uvolneni packy by sa mal dostat do povodnej polohy, ale on okamzite zastane (ostane stat v akejkolvek polohe). Relatkom to nie je skusal som ho vymenit s feldy na ktorej to funguje. Cím by to mohlo byt? Cely motor sa mi menit nechce, lebo je v poriadku. Este by mohla byt chybna elektronika v motorceku? Vie niekto poradit?
Září 23, 200618 r Od kdy ti to dělá? Nebyl někdo v zadních dveřích? V motorku je polohový spínač, ale jeho poruchu bych viděl jako nepravděpodobnou. Spíš jestli není někde rozpojený nějaký konektor nebo jestli není přerušený kabel, který vede k palubce (pokud tam vede)
Září 24, 200618 r Autor Co sa tyka konektorov tak je vsetko OK. V tom sa tak trochu vyznám a skontroloval som si to. Predtým sa tam nikto nerypal az potom ked to prestalo ist.
Listopad 24, 200915 r Co sa tyka konektorov tak je vsetko OK. V tom sa tak trochu vyznám a skontroloval som si to. Predtým sa tam nikto nerypal az potom ked to prestalo ist. máš přerušený kabel v průchodce pátých dveří, bud oprav nebo vyměn celý svazek, ver mi
Listopad 25, 200915 r máš přerušený kabel v průchodce pátých dveří, bud oprav nebo vyměn celý svazek, ver mi presne tak, na 95 % to je pretrzenej kablik v pruchodce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.