RST Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 jj, tak nějak to asi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 (editace) Bohužel ne. Toto je MY2017 Ani u UPa to tak není. Ale třeba novináři na všech predváděčkách zadní podběhy měli... Editováno: 5. Říjen 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 V Etce to vidim, nicmene cena tam jeste neni ... jestli to pujde vubec objednat, nejspise to bude nachystane na MR2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vít Široký Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Objednával jsem ve Škodovce díly na zadní podběhy 5.10. a ještě neuměli nabídnout díly pro Citigo, takže jsem nakoupil dle seznamu na up. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Přesně žádnej strach, z up!-a tam v pohodě pasují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vít Široký Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Nakoupil jsem originál materiál, ve verzi 12E 810 969 A a 12E 810 970 A s tím přídavným tlumením. U nárazníku je ten podběh trochu menší, než by bylo potřeba. Ten samolepicí držák jsem nemohl nalepit až k hraně nárazníku, ale trochu šikmo, aby mi sedly díry na sebe. No a jinak to tam krásně sedlo, všechny díry v karoserii byly, auto je vyrobené 12/2014. Návod je perfektní ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Moje nadšení pro podběhy trochu ochladlo. Na mém jednom z prvních Citi zřejmě nejsou ani zaslepené díry pro podběhy, nemám tam ani tu zástěrku. Jen holý plechy. Moje zkoumání na autě bohužel i tak trochu potvrzuje i ETKA, kdy na příslušných dílech došlo v 8/2012 ke změně, staré plechy podběhů jsou nahraditelné novými, ale ty moje jsou zřejmě bez děr... A vyměřovat a vrtat to nehodlám. Takže jsem nákup podběhů zatím pozastavil. Má k tomu někdo nějaký poznatek? Moje Citigo je vyrobeno v 10/2011, jedno z prvních, možná dokonce ještě nějaká nultá série (VIN ......084). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 To je zajimave, takze MR2012 to nema? TAk to bude urco ostani zajimat ... diky za upozorneni, muj 10/2012 by teda mel byt v klidku ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 (editace) Ano, bohužel podběhy se začaly dělat až s příchodem CrossUP a proto došlo k úpravě karoserie (díry na šrouby). Editováno: 17. Říjen 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 (editace) Je to tak, psali to i na anglickém fóru - kusy staršího data výroby díry neměly. Vyvrtat by to i šlo, každopádně nejprve uchytit podběh vpředu na ten vyměněný, větší plast - adaptér na konci prahu a vzadu k držáku nárazníku, nejlépe asi i na ten samolepicí držák. Pak zkontrolovat, popřípadě upravit usazení podběhu, označit díry. Nevim ale jak na straně k lemu blatníku - jestli jsou tam v plechu vylisované ty plošky, kde mají bejt ty 2 díry, ale minimálně ta přední díra by měla jít - tam ta ploška skoro není znát, zadní díra by měla být na takovém kopečku s plochým vrcholem, ale ta by tam při správném usazení podběhu bejt možná ani nemusela. Následně bych vyvrtal menší díry a potom propiloval do čtverečku tak, aby tam zapadly ty plastové matice - pozor - díra nesmí být větší, chce to dobře měřit dle těch matic - jsou na nich takové malé výstupky, ty se pak musí zacvaknout za hranu díry. Před zacvaknutím matic díry ošetřit - používám směs Resistinu Car a mot. oleje (klidně vyjetej, ale NE třeba brzdovku!!) cca 2:1 (víc Resistinu), mimochodem super sajrajt do dutin - díky podílu oleje to nikdy úplně nezatuhne - ve starých autech korozi i zastaví tím, že se do rzi nasákne. Editováno: 18. Říjen 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Četl jsem, že někdo dokonce na karoserii nešrouboval a použil na uchycení místo šroubů lepidlo a prý to drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Taky jsem to četl, ale v souvislosti neorigo podběhy. Určitě bych ale nelepil podběhy k zadnímu nárazníku - jeho demontáž by pak mohla bejt "zajímavá". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 (editace) No já tam nemám ani ten krátkej adaptér, na něj tam možná díra připravená je, tento plech se podle ETKY zdá se neměnil. Ale nosnínky a vnitřní blatník mají změnu. Takže já asi zůstanu bez podběhů, pokud se nerozhoupu to vrtat... Navíc auto funguje 5 let bez viditelný újmy. Má sice najeto málo, ale parkuje venku a jezdí hlavně krátký trasy. Editováno: 20. Říjen 2016, autor: RST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Dnes dovezeno z Kelly 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Foto součástí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Docela dobrá cena - zvlášť na Auto Kelly - menší, než jsem dal u VW. Galvi dal u ŠA ještě míň, ale nevim, jestli to bylo se slevou nebo bez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Nandáno dnes za 2 hodinky v pohodě. Vše super pasovalo. Doporučuji všem nic složitého to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Mam Citigo bile z cervna 2013 a chtel bych zadni podbehy. Je nekdo schopny mi je namontovat?? Jsem od Kladna. Moc se mi do toho nechce samotnemu poustet. Diky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Taky do nich na jaře půjdu, budu brát ty s tou tlumící vrstvou tak snad vše půjde tak v pohodě jak tady všichni píšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Určitě! Nejhorši z toho je najít a vyloupnout ty díry 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 A tu samolepící lištu k tomu lepíte přímo na karoserii?? Jsem měl právě strach z ní, aby to sedlo přesně na díry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Ne na nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Vyzkoušej si ty lišty prvně jen přiložit nanečisto, pak to trefíš v pohodě. Nezapomeň hlavně ty místa, kam se to bude lepit na nárazníku hodně dobře očistit a odmastit (technickým lihem/benzinem). Já jsem ještě to lepidlo na lištách těsně před nalepením nahřál fénem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 dobře, díky s tím féném to vůbec není špatnej nápad, taky to tak udělám až venku nebude -1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 (editace) Doporučuju je před montáží dotlumit a vzít pak i přední je to hodně znát! Přední + proužek STP anticor a Gladen aero neoprene: Zadní z e-up, ten stačí lehce dotlumit stejným materiálem, ten filc není po celý ploše.. Editováno: 22. Prosinec 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.