Přejít na obsah

Vít Široký

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

665 zobrazení profilu

Oznámení Vít Široký

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. ahoj, mám nabídku na Superba CDAA, do provozu 6/2011, v 10/2013 se v cca 52 tis. potkal, servis namontoval na záruku 06J 100 035 HX. Nejsem schopen zjistit, jestli ten stroj je i nadále rizikový zjmn. s ohledem na spotřebu oleje (rozvody můžu vyměnit, to mě tolik netrápí, ale ty kroužky a písty..) , nebo jestli to je už vzhledem k datu výměny nějaká použitelná verze. Ví to někdo, nebo poradí někdo, jak to zjistit? Děkuji
  2. Nakoupil jsem originál materiál, ve verzi 12E 810 969 A a 12E 810 970 A s tím přídavným tlumením. U nárazníku je ten podběh trochu menší, než by bylo potřeba. Ten samolepicí držák jsem nemohl nalepit až k hraně nárazníku, ale trochu šikmo, aby mi sedly díry na sebe. No a jinak to tam krásně sedlo, všechny díry v karoserii byly, auto je vyrobené 12/2014. Návod je perfektní !
  3. Objednával jsem ve Škodovce díly na zadní podběhy 5.10. a ještě neuměli nabídnout díly pro Citigo, takže jsem nakoupil dle seznamu na up.
  4. Co mu nakonec bylo a jak se povedlo opravit? Mám asi obdobný problém a rád bych věděl co mě čeká. Díky.
  5. Svazek byl komplet rozbalenej. Bylo v něm kupa bordelu, ale dráty jako nový. Izolace naprosto ok. Takže je zamotanej zpátky a danej vejš, aby neležel ve vodě. Táta prošel konektory, ale to vše v pohodě. Nejdřív jsem si myslel, zda se s tim nepere tempomat, ale už se mě to stalo i bez něj. Ještě je tady nápad napsat do cimbu, jak tyhle jednotky řešej. Zda se daj přehrát nebo ne, případně, zda by mě do ní nemohli nahrát origo škoda soft, jistě zálohy mít budou. Jde o tuhle jednotku: 032 906 034 BL Kdyby někdo měl možnost zjistit o ní něco víc, budu rád.
  6. Zdravim, dnes jsem byl v autorizovaném servisu s prosbou, zda by bylo možné flash softwaru. Technik to zkusil, nicméně zjistil, že mu zařízení mou jednotku nedovolí přehrát. Prý to u nějakých jednotek nelze a mám si sehnat jinou motorovku. Trápí mě problém, kdy během jízdy a je jedno, zda na nohu, tempomat, po nové, rozbité cestě z ničeho nic spadnou otáčky, ihned naskočí, motor jakoby chcípne na zlomek chvíle, ovšem hned naskočí a jede dál. Bohužel se mě nedávno stalo, že po této chybě mě přestal jít plynový pedál. Řešením bylo chcípnout motor a znova natočit a jelo to dále. Ovšem si neumím představit, že by se mě to stalo na křižovatce. Konektory atd.. svazek kabelů je ok. Vše zkontrolováno atd... V servisu mě řekli, že jedině zkusit jinou jednotku. Při výpisu to píše: Ztráta komunikace řídící jednotky. Zaznamenají to jednotky ABS atd.. Jedná se rok výroby 2001, modelovej 2002. Nezkoušel jste někdo tyto jednotky přehrát? Přijde mě jako blbost, aby jednotka nešla přehrát.
  7. Možná to bude ono. Dnes jsme si při mytí všimli, že ním doslova protéká z vodního kanálu voda. Nechápu, jak je to možné, ale je to tak. O víkendu ho zkusíme rozmotat a podívat se v jakém stavu jsou jednotlivé žíly. Budu informovat jak to bude vypadat.
  8. Ta se zdá být v pořádku. Táta už to několikrát proměřil, co šlo. Největší problém, že není možné změřit chybu, jelikož je vše v pořádku, auto šlape, jen občas během jízdy tato chyba, zkusíme rozdělat svazky drátů, co jdou k motorovce, zda to není tam nějaký divný. Tátoj to někdo poradil.
  9. Zdravim, obracím se na vác s prosbou, zda jste se někdo nesetak s touto chybou: Mám fábii 1,4 16V 55kw, 2001 (modelovej 2002), najeto 96 000km. Během posledních 6 tisíc (co ji mám) se mi 3x obejvil problém ztráty komunikace řídící jednotky. Normálně během jízdy (je jedno, zda jedu na nohu, tempomat, na hlavní pěkné cestě, rozbití cestě) mi najednou spadnou otáčky na nulu, rozsvítí se kontrolka ASR, okamžitě ovšem otáčky vyletí zpátky a auto jede dále. Na diagnostice je vždy stejná chyba: ŘJ bez komunikace, chyba se objeví na všech jednotkách, které s ní spolupracují, sporadická chyba. Zkoušeli jsem kontrolovat kontakty na řídíce jednotce, zde jsme problém nenašli. Pokud někdo máte radu, zkušenost, budu rád za pomoc. Jsem už z fábie celkem nešťastnej.
×
×
  • Vytvořit nový...