Publikováno Únor 4, 20169 r Zdravím, koupil jsem fabii bez originálního rádia, jen s přípravou pro rádio, protože sem si tam chtěl dat svoje rádio, který mi už pár let slouží, sem na něj zvyklej a naprosto mi vyhovuje a stačí. K tomu jsem koupil iso redukci a anténní adaptér. ale když rádio zapojím, zapnu zapalování, tak se nic neděje. Přitom rádio je funkční, zkoušel jsem ho i v jiným autě. Prosím o radu, jestli se někde musí ještě něco zapojit nebo něco, doopravdy nemám tušení a nemůžu k tomu nikde najít informace. Děkuji za jakoukoliv pomoc.
Únor 4, 20169 r V dnešnej dobe sa dá kúpiť auto bez rádia? To je aký stupeň výbavy? Active má jen přípravu, základ za 6500,-
Únor 4, 20169 r Já to řešil před 7 lety u nové F2. Musel jsem přeházet piny v ISO konektoru. Na každém rádiu je samolepka, na ní bude, kde je v tom koncáku napájení - mohou být dvě, na rádio a na displej. Pak dej klíček do polohy I a vyzkoušel obyč. zkoušečkou, jestli jde do něj proud.
Únor 5, 20169 r také bych řekl, že problém může být v tom, že Škodovka ten ISO konektor osazuje jinak, než je zvykem. Určitě to tady někde bude popsané. Zkus hledat
Únor 5, 20169 r Clovek by si myslel, ze kdyz se neco jmenuje ISO konektor, tak to bude podle normy porad stejne a ono kde pak. Ta norma udava jen fyzicke rozmery konektoru.
Únor 5, 20169 r Protože v napájení je hokej i u jiných výrobců aut má třeba sony kabeláž uzpůsobenou na přehazování a kombinace + vodičů. Blbý je jen u škody stejný pin pro sběrnici a u radia + pro anténu.
Únor 8, 20169 r A nebude tam obdobný princíp ako pri OII a novších modeloch? Teda v kocke nebude spínaných 12V a bude treba použiť CAN prevodník.
Březen 27, 20169 r Na Slovensku je rádio (BLUES) už v úplnom , úplnom základe . A hrá fajn. Mimochodom celkom zaujímavé sú niektoré "regionálne" rozdiely v jednotlivých výbavách. Hlavne v porovnaní s tými exotickejšími destináciami , my(ČR:SR) to máme celkom podobné.
Červenec 22, 20169 r Má někdo zkušenosti s 1DIN rádiem s výsuvným displayem? Potřebuji spárování s iPhonem kvůli telefonování, DVD a GPS výhodou Bylo mi doporučeno tohle: pioneer
Srpen 20, 20169 r Vyuziji tohoto tematu a pridam obrazek toho, co se nabizi v Cine. Z vyroby ma Fabie jen jednoducha radia bez dotykoveho displeje (dost nestastne predevsim v Cine, kde zakaznik nepotrebuje funkce, jen velkej displej ) a tak se cini aftermarketovi prodejci. Sam bych to nechtel, defacto to jen zrcadli telefon, ale aspon pro info.
Srpen 20, 20169 r Koukám, že je to celé překopané. Jinak rozložené tlačítka, jiné ovládání klimatizace. Jsou ještě nějaké rozdíly F3 v Číně?
Srpen 20, 20169 r Rekl bych, ze Reeshankovi slo o auto jako takove. Ale to je spis na samostatne vlakno v jine sekci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.