Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, koupil jsem fabii bez originálního rádia, jen s přípravou pro rádio, protože sem si tam chtěl dat svoje rádio, který mi už pár let slouží, sem na něj zvyklej a naprosto mi vyhovuje a stačí. K tomu jsem koupil iso redukci a anténní adaptér. ale když rádio zapojím, zapnu zapalování, tak se nic neděje. Přitom rádio je funkční, zkoušel jsem ho i v jiným autě. Prosím o radu, jestli se někde musí ještě něco zapojit nebo něco, doopravdy nemám tušení a nemůžu k tomu nikde najít informace. Děkuji za jakoukoliv pomoc.

Pojistky si kontroloval? Popřípadě po zapnutí zapalování radio ještě ručně zapnout?

V dnešnej dobe sa dá kúpiť auto bez rádia? To je aký stupeň výbavy?

V ČR je to active.

V dnešnej dobe sa dá kúpiť auto bez rádia? To je aký stupeň výbavy?

Active má jen přípravu, základ za 6500,-

Já to řešil před 7 lety u nové F2.

Musel jsem přeházet piny v ISO konektoru. Na každém rádiu je samolepka, na ní bude, kde je v tom koncáku napájení - mohou být dvě, na rádio a na displej. Pak dej klíček do polohy I a vyzkoušel obyč. zkoušečkou, jestli jde do něj proud.

také bych řekl, že problém může být v tom, že Škodovka ten ISO konektor osazuje jinak, než je zvykem. Určitě to tady někde bude popsané. Zkus hledat

Clovek by si myslel, ze kdyz se neco jmenuje ISO konektor, tak to bude podle normy porad stejne a ono kde pak. Ta norma udava jen fyzicke rozmery konektoru.

Protože v napájení je hokej i u jiných výrobců aut má třeba sony kabeláž uzpůsobenou na přehazování a kombinace + vodičů. Blbý je jen u škody stejný pin pro sběrnici a u radia + pro anténu.

A nebude tam obdobný princíp ako pri OII a novších modeloch? Teda v kocke nebude spínaných 12V a bude treba použiť CAN prevodník.

• 1 měsíc později...

Na Slovensku je rádio (BLUES) už v úplnom , úplnom základe . A hrá fajn.

Mimochodom celkom zaujímavé sú niektoré "regionálne" rozdiely v jednotlivých výbavách.

Hlavne v porovnaní s tými exotickejšími destináciami , my(ČR:SR) to máme celkom podobné.

• 3 měsíce později...

Má někdo zkušenosti s 1DIN rádiem s výsuvným displayem? 
Potřebuji spárování s iPhonem kvůli telefonování, DVD a GPS výhodou :D
Bylo mi doporučeno tohle: pioneer

• 4 týdny později...

Vyuziji tohoto tematu a pridam obrazek toho, co se nabizi v Cine.

Z vyroby ma Fabie jen jednoducha radia bez dotykoveho displeje (dost nestastne predevsim v Cine, kde zakaznik nepotrebuje funkce, jen velkej displej :D) a tak se cini aftermarketovi prodejci. Sam bych to nechtel, defacto to jen zrcadli telefon, ale aspon pro info. 

image.jpeg

Koukám, že je to celé překopané. Jinak rozložené tlačítka, jiné ovládání klimatizace. Jsou ještě nějaké rozdíly F3 v Číně?

vsak pise ze je to aftermarketove takze nie od skody ;)

Rekl bych, ze Reeshankovi slo o auto jako takove. Ale to je spis na samostatne vlakno v jine sekci. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.