Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, koupil jsem fabii bez originálního rádia, jen s přípravou pro rádio, protože sem si tam chtěl dat svoje rádio, který mi už pár let slouží, sem na něj zvyklej a naprosto mi vyhovuje a stačí. K tomu jsem koupil iso redukci a anténní adaptér. ale když rádio zapojím, zapnu zapalování, tak se nic neděje. Přitom rádio je funkční, zkoušel jsem ho i v jiným autě. Prosím o radu, jestli se někde musí ještě něco zapojit nebo něco, doopravdy nemám tušení a nemůžu k tomu nikde najít informace. Děkuji za jakoukoliv pomoc.

Vloženo

Já to řešil před 7 lety u nové F2.

Musel jsem přeházet piny v ISO konektoru. Na každém rádiu je samolepka, na ní bude, kde je v tom koncáku napájení - mohou být dvě, na rádio a na displej. Pak dej klíček do polohy I a vyzkoušel obyč. zkoušečkou, jestli jde do něj proud.

Vloženo

Protože v napájení je hokej i u jiných výrobců aut má třeba sony kabeláž uzpůsobenou na přehazování a kombinace + vodičů. Blbý je jen u škody stejný pin pro sběrnici a u radia + pro anténu.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Na Slovensku je rádio (BLUES) už v úplnom , úplnom základe . A hrá fajn.

Mimochodom celkom zaujímavé sú niektoré "regionálne" rozdiely v jednotlivých výbavách.

Hlavne v porovnaní s tými exotickejšími destináciami , my(ČR:SR) to máme celkom podobné.

• o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Vyuziji tohoto tematu a pridam obrazek toho, co se nabizi v Cine.

Z vyroby ma Fabie jen jednoducha radia bez dotykoveho displeje (dost nestastne predevsim v Cine, kde zakaznik nepotrebuje funkce, jen velkej displej :D) a tak se cini aftermarketovi prodejci. Sam bych to nechtel, defacto to jen zrcadli telefon, ale aspon pro info. 

image.jpeg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...