piotr1 Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Zdravím, koupil jsem fabii bez originálního rádia, jen s přípravou pro rádio, protože sem si tam chtěl dat svoje rádio, který mi už pár let slouží, sem na něj zvyklej a naprosto mi vyhovuje a stačí. K tomu jsem koupil iso redukci a anténní adaptér. ale když rádio zapojím, zapnu zapalování, tak se nic neděje. Přitom rádio je funkční, zkoušel jsem ho i v jiným autě. Prosím o radu, jestli se někde musí ještě něco zapojit nebo něco, doopravdy nemám tušení a nemůžu k tomu nikde najít informace. Děkuji za jakoukoliv pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 A vypínačem na rádiu ti pustit de? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Pojistky si kontroloval? Popřípadě po zapnutí zapalování radio ještě ručně zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 V dnešnej dobe sa dá kúpiť auto bez rádia? To je aký stupeň výbavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 V ČR je to active. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 V dnešnej dobe sa dá kúpiť auto bez rádia? To je aký stupeň výbavy? Active má jen přípravu, základ za 6500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Já to řešil před 7 lety u nové F2. Musel jsem přeházet piny v ISO konektoru. Na každém rádiu je samolepka, na ní bude, kde je v tom koncáku napájení - mohou být dvě, na rádio a na displej. Pak dej klíček do polohy I a vyzkoušel obyč. zkoušečkou, jestli jde do něj proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 také bych řekl, že problém může být v tom, že Škodovka ten ISO konektor osazuje jinak, než je zvykem. Určitě to tady někde bude popsané. Zkus hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Clovek by si myslel, ze kdyz se neco jmenuje ISO konektor, tak to bude podle normy porad stejne a ono kde pak. Ta norma udava jen fyzicke rozmery konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Protože v napájení je hokej i u jiných výrobců aut má třeba sony kabeláž uzpůsobenou na přehazování a kombinace + vodičů. Blbý je jen u škody stejný pin pro sběrnici a u radia + pro anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 A nebude tam obdobný princíp ako pri OII a novších modeloch? Teda v kocke nebude spínaných 12V a bude treba použiť CAN prevodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Na Slovensku je rádio (BLUES) už v úplnom , úplnom základe . A hrá fajn. Mimochodom celkom zaujímavé sú niektoré "regionálne" rozdiely v jednotlivých výbavách. Hlavne v porovnaní s tými exotickejšími destináciami , my(ČR:SR) to máme celkom podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dav1d Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Má někdo zkušenosti s 1DIN rádiem s výsuvným displayem? Potřebuji spárování s iPhonem kvůli telefonování, DVD a GPS výhodou Bylo mi doporučeno tohle: pioneer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 Vyuziji tohoto tematu a pridam obrazek toho, co se nabizi v Cine. Z vyroby ma Fabie jen jednoducha radia bez dotykoveho displeje (dost nestastne predevsim v Cine, kde zakaznik nepotrebuje funkce, jen velkej displej ) a tak se cini aftermarketovi prodejci. Sam bych to nechtel, defacto to jen zrcadli telefon, ale aspon pro info. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 Koukám, že je to celé překopané. Jinak rozložené tlačítka, jiné ovládání klimatizace. Jsou ještě nějaké rozdíly F3 v Číně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 vsak pise ze je to aftermarketove takze nie od skody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 Rekl bych, ze Reeshankovi slo o auto jako takove. Ale to je spis na samostatne vlakno v jine sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.