ronall Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Naprostý souhlas, svůj účel plní na jedničku a nenarušuje nijak zadní partie auta, to byl taky jeden důvod proč jsem jí nakonec zvolil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Já už fólii mít nemůžu, mám to tam poškrábaný od původního majitele takže musím zvolit lištu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Já si šetřím na tu chromovou, viděl jsem ji na Flll a líbila se mi. Na té mé černé to bude hezké... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Na tmavé bude chromová krásná. Na světlých spíš ta černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 (editace) Až tu černou bude mít někdo na zelené Fabii tak se rád mrknu jak to vypadá. Editováno: 2. Březen 2017, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Tiez sa neviem na cervenu rozhodnut. Ci folia, cierna mat alebo lesk...na tmavomodrej F2C som mal ciernu matnu original a nejak mi to tam sedelo. Este som pozeral tie "gumene" na ali (cierne alebo aj cervene) ale tam bude asi problem pri umyvani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Folie je jasna volba. Prakticky neviditelna a svuj ucel plni uplne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Kluci, nevím jestli se to už někde řešilo, co kdybych koupil tohle na mojí verzi hatchback? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/ochranne-listy-a-folie/dekorativni-lista-zadniho-narazniku-6v9061195x/0/1/10000/43/1001 Ten zadní nárazník je stejnej ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Mne pripadá ten otvor na kombíčku širší, tak neviem, či nebudeš musieť rezať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 před 7 hodinami, Pitrsman napsal: Ten zadní nárazník je stejnej ne? Není a tu lištu tam nedostaneš. Pro HB potřebuješ lištu kratší a jinak zahnutou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Aha, no uvidíme příští týden, v autorizáku mě objednal chlap na verzi combi a když to prej nebude pasovat že to nevadí, že se to prodá. Stejně tam kupuju gumový koberečky, textil je na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 (editace) Nahodena cierna reflex od Milotec na kratku Fabiu bezova capucino s color conceptom...sadla uzasne presne Editováno: 5. Říjen 2017, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Sadne tam parádne.. a pri pohľade na celé auto som už pochopil aj tie čierne prahové lišty, ktoré si hádzal v inej téme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.