Přejít na obsah

octavka 75 kw skrtici klapka - jak ji rozebrat

brepta

Doporučené příspěvky

Ahoj videl jsem tu uz par temat ale nenasem jsem to co potrebuju tak zakladam nove mam octu 1 facelift 1,6 75 kw a blbne mi skrtici klapka mel jsem i vadnej egr poradne jsem ji vycistil egr vymenil a vag mi napsal ze je spatny potenciometr zjistil jsem ze je v tom bocnim plastu chci se zeptat jak se da ten plast rozebrat nezkoumal jsem to kdyz to bylo venku a jestli mi pomuze ty kolecka ozubene vystrikat sprejem  vycistit jestli uz ma nekdo zkusenost poradte mi prosim budu moc rad cim driv tim lip dekuju :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Srozumitelnost tvého příspěvku je úděsná - proto ten nick "brepta"? Když chceš po někom radu, dej si na tom trochu záležet. Kdo to má louskat? Existuje něco jako tečka na konci věty, taktéž nějaká čárka, která je odděluje... A ještě jsem upravil název tématu - žádost o pomoc tam nepatří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...