jerzy_VFR Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Dostaly se ke mně sedačky z Fabie, rok nejspíš 2005. Potřeboval bych pomoct s identifikaci potahu sedaček, případně i nějaký šikovný eshop, kde bych je mohl koupit. Google podobné sedacky v obrázcích nemá. Potřebuju potah jenom na sedačku řidiče. Díky za přečtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 http://www.autointerier.cz/ asi top firma čo sa tohto týka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 10. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Diky, tam jsem se dival, ale stejny potah jsem tam nenasel. Jeste muzu zkusit poslat email kdyz bude nejhur. Ale pevne verim ze tady je spousta odborniku a odpovedi se doberu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Já myslím,že ten tvůj potah tam je. SLX-ONYX na třetí straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 10. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Fakt myslis ze to jsou ony? Skoda, ze ty obrazky jsou tak male. Nejlepsi bude napsat mail. Diky za nakopnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Jsou to určitě ony. Je fakt,že ty obrázky jsou malé,ale je to ten potah. Jsou tam vlastně všechny potahové látky pro F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 napíš email a pani ti presne povie čo máš, fakt sa vyznajú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 11. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Tak jste meli pravdu, potah maji dokonce skladem. Komunikace vyborna, jen ta cena 710 bez dph je trochu moc... Takze zkusim asi sikovnou svadlenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Ta cena je za celé sedadlo?-sedák a zádová část+opěrka hlavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 710 je vela za poťah ? fu tak to potom škoda niečo riešiť , ja som od nich bral veľa vecí , a všetko šili na mieru , ten poťah oficiálne stál zhruba 60€ v škodovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 11. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 710 bez dph je za samotny sedak, coz nejsem ochotny dat. Takze sundat, zajdu za svadlenou a opravu vidim tak na stovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Tak při téhle ceně,bych to taky vyděl na švadlenu. Podšit pevnější látkou a je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 16. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 A mam hotovo, rozborka mi zabrala asi dve hodiny vcetne vysati bordelu kolem kolejnic a v konstrukci sedacky. Naklady 50kc za svadlenu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.