Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

zháňal si to chalan sám, mám k tomu iba mail hpbiznis(zavinac)gmail(dot)com. cena 50 € + pošta, je to ručná robota, treba počítať nejaký čas na výrobu. nekupoval som to ja, len som to zapájal

mám k tomu ešte fotku pred montážou a zapojením

34404002_1628218793963444_1743337799655882752_n.thumb.jpg.2956ce01cc3a35d3b74242f826a93065.jpg

Zacinam z toho mit pocit "ceho je moc, toho je prilis". Neni to uz trosku kolotoc - sviti vse, co muze?

• 1 rok později...

Hm... Nejsou skladem <_<

• 8 měsíců později...

A nedrží se pod tím voda ? Jen úvaha ...

Lepící páska je kolem dokola, takže by se tam voda dostat neměla.

I originální lišty se lepí na práh a nejsou nijak utěsněné, ono zas té vody se na prahy nedostane.

Ok taky je tam švihnu , vypadá to pěkně ;-)

Koupil jsem v akci karbonové. Zatím jsem nenalepil. Nemáte někdo z Prahy k zapůjčení šablony?

To nalepíš i bez šablony.

Já jenom aby to bylo nalepené úplně přesně. Nalepím podle fotek.

Já lepil originál plast s kovem a šlo to bez šablon. Asi to není na mm přesně, ale to nikdo nepozná [emoji846]

jj, ja som mal tie šablóny a použil som ich až na jedny dvere.. zvyšné tri už šli bajočko a zatiaľ si nikto nevšimol, žeby bola niektorá nakrivo... dokonca ani ja.

Potvrzuji, dodělával jsem to na svoje poslední 3 auta a vždy bez šablon, taktéž dodělávka tzv. prahu na nárazníku 5-tých dveří bez šablony. Pokud nemáš oči hodně šikmooké a ruky levé, tak to určitě zvládneš.  

PS: Zbyl mě originál nový a nepoužitý plastový práh 5. dveří na Fabii II, hathback. Přenechám zdarma, akorát si jej zájemce musí osobně vyzvednout, poštou neposílám. Jsem z Olomoucka, takže kdo chce, má možnost si pro něj přijet. 

Upraveno od DušanV

Díky moc za rady.  Příští víkend snad již nalepím.

• 3 roky později...

Chtěl zepat cim odmastit aby to drezelo jestli máte zkušenosti. Staci líh nebo benzin technický diky

Obojí můžeš použít bez problémů.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.