wirer Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 zháňal si to chalan sám, mám k tomu iba mail hpbiznis(zavinac)gmail(dot)com. cena 50 € + pošta, je to ručná robota, treba počítať nejaký čas na výrobu. nekupoval som to ja, len som to zapájal mám k tomu ešte fotku pred montážou a zapojením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Zacinam z toho mit pocit "ceho je moc, toho je prilis". Neni to uz trosku kolotoc - sviti vse, co muze? 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 OB je maji prave v akci kdyby nekdo mel zajem https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-dekorativni-kryty-prahu-fabia-celokov-original-4-ks-6218cz977/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Hm... Nejsou skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 A nedrží se pod tím voda ? Jen úvaha ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Lepící páska je kolem dokola, takže by se tam voda dostat neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 I originální lišty se lepí na práh a nejsou nijak utěsněné, ono zas té vody se na prahy nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Ok taky je tam švihnu , vypadá to pěkně ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Koupil jsem v akci karbonové. Zatím jsem nenalepil. Nemáte někdo z Prahy k zapůjčení šablony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 To nalepíš i bez šablony. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Já jenom aby to bylo nalepené úplně přesně. Nalepím podle fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Já lepil originál plast s kovem a šlo to bez šablon. Asi to není na mm přesně, ale to nikdo nepozná [emoji846] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 jj, ja som mal tie šablóny a použil som ich až na jedny dvere.. zvyšné tri už šli bajočko a zatiaľ si nikto nevšimol, žeby bola niektorá nakrivo... dokonca ani ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 (editace) Potvrzuji, dodělával jsem to na svoje poslední 3 auta a vždy bez šablon, taktéž dodělávka tzv. prahu na nárazníku 5-tých dveří bez šablony. Pokud nemáš oči hodně šikmooké a ruky levé, tak to určitě zvládneš. PS: Zbyl mě originál nový a nepoužitý plastový práh 5. dveří na Fabii II, hathback. Přenechám zdarma, akorát si jej zájemce musí osobně vyzvednout, poštou neposílám. Jsem z Olomoucka, takže kdo chce, má možnost si pro něj přijet. Editováno: 2. Květen 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Díky moc za rady. Příští víkend snad již nalepím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jar91 Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna Chtěl zepat cim odmastit aby to drezelo jestli máte zkušenosti. Staci líh nebo benzin technický diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlick Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna Obojí můžeš použít bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.