mp390 Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Tady je docela dobře vidět, jak se to špiní. Přední lišty jsou ale čisté, bordel se na ně nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verduniak11 Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Ja som nakoniec zvolil tieto karbonove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 8. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Nevypadají zle na té bílé barvě, ale velikostně jsou asi stejné jako ty celokovové. Já už mám koupené plast-kov a čekám jen jak bude trochu tepleji, abych je nalepil, jelikož v garáži to neudělám. Dají se už na internetu sehnat za daleko lepší cenu než v Škoda E-shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 8. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Lepil jsem to sám ,je to tam už rok a nic se neodlepuje. Můžu se zeptat, jestli si to lepil od oka ,nebo si měl originál šablony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 13. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Má někdo praktické zkušenosti s ochranou nákladové hrany u hatchbacku, ať už originál folie, nebo nějaká lišta? Zjistil jsem že tam budu muset něco dát, protože už tam mám drobné škrábance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Mam šablony tak to šlo snadno,ale při troše snahy a měření by to mohlo jít i bez nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 13. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Mohl bys prosím tě to ještě jednou nafotit s nějakým měřítkem, aby se to dalo trochu určit? Vím že na milimetru nezáleží, ale nějaké vodítko neuškodí, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Jak budu mít chvilku,zkusím něco vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 ty karbonové jsou origoš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Snad to bude stačit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 15. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Díky za foto, myslím že to bude stačit, ten přední podle kolejnice sedačky a zadní nějak podle toho vykrojení snad určím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Zadní je bratru 16,5 cm od hrany toho schodu pod sedadlem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Tak zkusím po roce mlčení v tomhle tématu rozvinout toto téma prahových lišt. Současná debata se týkala výhradně je originálních lišt. Uběhla již dost dlouhá doba od zrození F3 a tyto prahové lišty se začaly objevovat i třeba na čínském Ali a právě kvůli tomuto obchodu se ptám. Máte již někdo nějaké praktické zkušenosti s těmito lištami ? Přikládám dvě foto. U foto čísla 1 (cena cca 17 USD ) je v popisu uváděno, že mají šíři 10 cm a že jsou pro Fabia rok 2015, tedy F3, jenže když jsem měřil prah, tak je cca poloviční šíře, tak tomu moc nerozumím. Foto č. 2 ( cena cca 21 USD ) již mají v popisu cca šíři 5 cm, což už více odpovídá realitě. Budu rád za jakékoliv zkušenosti, popřípadě fota, jak vypadají na voze, pokud je již někdo máte. Cena originálních lišt je pro mě neakceptovatelná, jsou naprosto předražené a ani se mi moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zkr72 Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 No nevím, u mně moc důvěru nevzbuzují - hlavně ty zvednuté konce... Originální jsou originální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 (editace) No právě, že ty druhé jsou dle reference přímo od prodejce skvělé, viz foto jeho hodnocení, tak opravdu nevím. Jinak jsem objevil v českém eshopu ještě tyhle : https://www.auto-doplnky.com/prahove-nerezove-listy-skoda-fabia-iii-2014-sada-8-ks-v-alu-designu-08-0577-p37390 Jen nechápu ten počet 8 ks, kam se to všude dává :-) mně se prostě originály nelíbí a už vůbec ne jejich cena :-) Editováno: 23. Duben 2017, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Já našel zde: http://www.cc-autodily.cz/listy-prahu-fabia-3-1, kde by snad měly být originální a i cena je zajímavá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 jj, to jsou ty levnější origo, cena celkem OK, ale viděl jsem je na autě a vypadají moc obyčejně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 (editace) před 16 hodinami, zkr72 napsal: No nevím, u mně moc důvěru nevzbuzují - hlavně ty zvednuté konce... Originální jsou originální. Ty zvednutý konce asi kopírují prahy, takže budou přes celý práh. @ski1961 nechápu že se ti oproti origo HLINÍKOVÝM zdají být snad hodnotnější? Ty karbonový co má @Verduniak11 jsou celkem pěkný, bohužel nenapsal odkud je má. edit: tak se omlouvám ty karbonový jsou original Editováno: 24. Duben 2017, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Ty druhé za těch 21 doláčů mám objednané, až přijdou, budu referovat. Podle ohlasů na Ali by nemusely být špatné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 (editace) Mne osobne sa tie číny nepáčia.. radšej som dal 31€ za celokovové originálky. Už ich pár týždňov nosím v kufri, ale počasie sa nechce umúdriť, aby som ich mohol nalepiť. Akurát ma prekvapilo, že sú až príliš úzke.. ak by som ich dal úplne na kraj dverí, takmer polovička by bola schovaná pod tesnením. Asi ich treba vysunúť vonku na úroveň tesnenia. Svoju ochrannú funkciu budú plniť len čiastočne, ale vyzerať budú dobre aj na striebornej.. Editováno: 24. Duben 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Uvidíme, vyhodit je můžu vždycky, už jsem přišel o víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 (editace) před 2 hodinami, MilanHos napsal: před 4 minutami, Heini napsal: Uvidíme, vyhodit je můžu vždycky, už jsem přišel o víc... Každému se líbí něco jiného, mně se osobně originály nelíbí vůbec a jejich cena už vůbec ne. @ Heini budu moc rád, když sem pak hodíš i foto, jak to vypadá, ale myslím, že tyhle budou OK i podle referencí z Ali :-) Editováno: 24. Duben 2017, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 (editace) Před malou chvílí jsem dostal odpověd z eshopu na tyhle, protože mně bylo divné, těch 8 ks : https://tuning.autodoplnky.cz/alu-frost/kryty-prahu-nerez-skoda-fabia-iii-od-roku-vyrob-s537396167 a poslali i foto, za ty prachy myslím dost dobrý :-) Dodatek : Takže přátelé, ty hezké lišty, které mi poslali z toho eshopu je zřejmě podvrh, že tak vypadají. Nedalo mi to, vše si většinou ověřuji a napsal jsem přímo výrobci, zdali takto vypadají na vůz fabia. Odpověd přišla skoro obratem, že takto jejich lišty nevypadají a všechny vypadají jako na tom odkaze v tom eshopu, loga automobilek neobsahují. Samozřejmě, jsem oslovil znovu ten eshop, aby mi laskavě sdělili, kde se tedy opravdu prodávají ty, co jsem tady zveřejnil a které mi poslali, ale už mlčí, tak nevím,zdali bude ještě nějaká reakce od nich. Sám bych rád věděl, kdo tyto lišty prodává, protože jsem je zatím nikde nenašel. Editováno: 24. Duben 2017, autor: ski1961 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Jo, ty vypadají dobře, kdybych o nich věděl dříve, tak do nich asi jdu. Takhle počkám, jak budou vypadat ty, co mám objednané. Když se mi nebudou líbit, tak je pustím do světa a objednám tyto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 24. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 před 46 minutami, ski1961 napsal: Před malou chvílí jsem dostal odpověd z eshopu na tyhle, protože mně bylo divné, těch 8 ks : https://www.auto-doplnky.com/prahove-nerezove-listy-skoda-fabia-iii-2014-sada-8-ks-v-alu-designu-08-0577-p37390 a poslali i foto, za ty prachy myslím dost dobrý :-) Před rokem jsem lišty taky řešil a jsem zastáncem originálních které mám, ale zrovna tyto jsem viděl naživo a musím říct, že vypadají celkem dobře. Ty první z Ali bych já osobně nebral, na živo nevím, ale na obrázku žádná sláva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.