Červen 29, 20187 r zháňal si to chalan sám, mám k tomu iba mail hpbiznis(zavinac)gmail(dot)com. cena 50 € + pošta, je to ručná robota, treba počítať nejaký čas na výrobu. nekupoval som to ja, len som to zapájal mám k tomu ešte fotku pred montážou a zapojením
Červenec 2, 20187 r Zacinam z toho mit pocit "ceho je moc, toho je prilis". Neni to uz trosku kolotoc - sviti vse, co muze?
Srpen 3, 20196 r OB je maji prave v akci kdyby nekdo mel zajem https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-dekorativni-kryty-prahu-fabia-celokov-original-4-ks-6218cz977/
Duben 29, 20205 r I originální lišty se lepí na práh a nejsou nijak utěsněné, ono zas té vody se na prahy nedostane.
Květen 1, 20205 r Koupil jsem v akci karbonové. Zatím jsem nenalepil. Nemáte někdo z Prahy k zapůjčení šablony?
Květen 2, 20205 r Já lepil originál plast s kovem a šlo to bez šablon. Asi to není na mm přesně, ale to nikdo nepozná [emoji846]
Květen 2, 20205 r jj, ja som mal tie šablóny a použil som ich až na jedny dvere.. zvyšné tri už šli bajočko a zatiaľ si nikto nevšimol, žeby bola niektorá nakrivo... dokonca ani ja.
Květen 2, 20205 r Potvrzuji, dodělával jsem to na svoje poslední 3 auta a vždy bez šablon, taktéž dodělávka tzv. prahu na nárazníku 5-tých dveří bez šablony. Pokud nemáš oči hodně šikmooké a ruky levé, tak to určitě zvládneš. PS: Zbyl mě originál nový a nepoužitý plastový práh 5. dveří na Fabii II, hathback. Přenechám zdarma, akorát si jej zájemce musí osobně vyzvednout, poštou neposílám. Jsem z Olomoucka, takže kdo chce, má možnost si pro něj přijet. Upraveno Květen 2, 20205 r od DušanV
Duben 14, 20241 r Chtěl zepat cim odmastit aby to drezelo jestli máte zkušenosti. Staci líh nebo benzin technický diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.