parmicz1 Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Zdravím všechny a chtěl bych se zeptat jestli někdo náhodou nevíte jestli propojovací konektory na levém zadním podběhu, které propojují přední a zadní část elektriky jsou stejné u všech karosářských variant. jde mi o to že potřebuju dostat přední část elektriky z hatche do kombíka. Díky všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinR Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Konektory na levém zadním podběhu jsou od pátých dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 mysliš aj dlžku kabeláže? ved pozri DP a porovnaj rozdiely medzi kombi a sedanom a hatch ale myslim že pinout na tych konektoroch je rovnaky. kukni DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parmicz1 Vloženo 2. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Díky za odpovědi už jsem to zmastil pro všechny kteří by to snad dělali hatch má svazek k zadním světlům kabel k anténě i hadičku k ostřikovači kratší než kombi musel jsem to nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.