e1. Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Chlapci, viete niečo poradiť aj proti holubom a iným vtákon?Ale nemyslím vzduchovku, skôr nejakú elektrickú plašičku. Vo štvrtok som krásne umyl auto, včera som ho pri dome priateľky objavil úplne celé osraté. Nie jedno hovienko, alebo dva, ale asi dva tucty veľkých sračiek na celom predku auta. Evidentne bolo nad autom aj nejaké hniezdo, ale žiaľ v danej lokalite sú takmer všetky parkovacie miesta pod stromami. Tak by ma tešilo, že kým tam parkujem tak by sa tie lietajúce fabriky na hovno zdržiavali radšej na vzdialenejších stromoch. Otázkou ostáva, že ako toho dovieliť. Môžete niečo poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Přikrej si ho plachtou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Plachta síce pomôže proti trusu, ale potom už má iba samé zlé vlastnosti.Ak to bol pokus o vtip, tak dosť slabý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astala_vista Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Plachta síce pomôže proti trusu, ale potom už má iba samé zlé vlastnosti. Ak to bol pokus o vtip, tak dosť slabý. No zalezi jakou plachtu koupis, urcite ne obyc PVC plachtu ;-) jinak sem koukal u toho Deramax-Bird ale zdroj 220V, jedine se zeptat jestli ti to nepredelani na tu auto, kdyz to vyrabi sami v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 (editace) Pokud bys stál na stále stejnym místě, tak může stačit na ten strom pověsit něco blýskavého - třeba pár nepotřebných cédéček. Dával jsem je třeba pod stříšku dřevníku - abych se při přikládání do krbovek nemáchal ve sračkách. Ale předpokládám, že asi stojíš pokaždé jinde... Editováno: 26. Červenec 2017, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Stojím vždy inde, ale asi 80 % miest na státie je práve v tieni stromov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Nemáš náhodu červenou barvu? já když ráno umyju auto tak ho mám posraný ještě ten den. Je jedno kde parkuju okolo auta čistý a já posraný. Během týdne mě přibydou další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Pastelovo zelená metalíza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Metly jsou to samý co červená - jako kdyby ty hajzly ptákosráčský přitahovaly. Před barákem roste černej bez a když na mě náhodou k podzimku nevyjde parkovací místo aspoň o 30m dál, tak i kdyby nikdo další, tak já budu mít auto modrofialovýma hovnama flekatý jak jaguár ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 (editace) Přátelé, s Váma se jde bavit jen vo hovně Ale k věci: Zřejmě jsou školený: Jedna lekce je určitě i o autech (další pak o domech, nepřál bych vám na podzim vidět naší původně oranžovou fasádu) Editováno: 29. Březen 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Jinak pokud je to možný, stojí za to vyplašit ptáčky z daného stromu alespoň za soumraku - třeba tleskáním. V noci nevidí, takže se na strom nevrátí. Neni totiž nic horšího, než přenocující opeřenec nad Vaším plechovým miláčkem - ten totiž nejen spí, ale zároveň celou noc kálí, a když je jich několik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Nemáš náhodu červenou barvu? já když ráno umyju auto tak ho mám posraný ještě ten den. Je jedno kde parkuju okolo auta čistý a já posraný. Během týdne mě přibydou další. Občas se taky vztekám, když na autě najdu hovno jak od kondora. A to nemám červený. Ale je třeba zvláštní, že na plotě mám čokoládově hnědou schránku na poštu a ta je zesraná obden. Až si říkám jestli to je normální, jak kdyby je přitahovala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Brokovnice a naboj 12/76/3 lek na vsechny problemy . [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Mno, to je ovšem debata jak vyšitá pro hospodu... Takže se tam přesuňte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Použij si dvanáctku někde na parkovišti mezi barákama - a budeš mít na krku masakr jak v Oklahoma City .... Vím o chlápkovi, co si pořídil malorážku a pár tejdnů za sebou se vždycky večer vypravil na procházku kolem parkoviště... Za měsíc už se holubi naučili na noc hřadovat jinde než na stromech kolem - nejdřív jich začalo poznenáhlu ubejvat a pak ti co zbyli POCHOPILI ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 (editace) e1: Pořiď si stádo kun, taková kuna má ptáčky ráda My ti kuny s radostí pochytáme a odprodáme Editováno: 31. Březen 2016, autor: Clint 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 To by bylo docela dobrý řešení kdyby kuny místo hadiček, kabelů a tapícírungu začaly baštit ptako-prdy (ovšem nemusely by vláčet mrtvé ptáky pod kapotu, jako v případě synovo bývalého Favorita) Jenže realita je jiná - příroda bláznivá: Pod kapotou kuny hadičky žerou, a ptáci zvenku na auta serou. (konec veršů) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 To víš, příroda se brání, auta tu tenkrát nebyly, ale ptáci s kunama ano 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Jj, jsou nejspíš domluvený - ptáci s kunama proti autům a lidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Plachta síce pomôže proti trusu, ale potom už má iba samé zlé vlastnosti. Ak to bol pokus o vtip, tak dosť slabý. Jake ma palchta zle vlastnost? Snad jen zaparovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Přidej k tomu zapařovaní vítr a prach =brusnej vodní papír :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlAnka Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Co na holubi tohle http://www.rivaservis.cz/sluzby/vyskove-prace/montaze-a-demontaze/site-proti-holubum ? Jen jestli je prostor pro instalaci. Pak leda síť. Zajímala by mě ještě jiná alternativa, třeba nějaká pachová past, jestli to funguje. Jinak nevím, co na ty holuby vytasit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Jako tohle si nanýtovat na auto jo? Stejně se strefujou za letu, když třeba vlaštovka vylétá z hnízda nebo el. drátu, větve tak si přitom uleví aby netáhla takovou váhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 11. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Inak môj problém sa už medzičasom vyriešil. Priateľka už nejaký čas býva so mnou, a jej mama sa už z tej "zasranej" ulice odsťahovala, takže nejaký čas už nemusím pravidelne riešiť vtačí trus na aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.