epo Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Ahoj. Je to asi lama dotaz, ale používáte někdo tu 12V zásuvku, co je v kufru? A když jo, tak k čemu? Přemýšlel jsem nad pořízením nějaké 12V varné konvice nebo spirály, aby se dal někde na parkovišti pod kopcem udělat čaj nebo kafe, ale po přečtení několika diskuzí ohledně výkonu, spolehlivosti a bezpečnosti asi radši zůstanu u old school řešení s plynovým vařičem... Kromě napájení nějakého tabletu, pokud si člověk vzadu ustele a chce se u toho podívat na film už jiné využití moc nevidím, ale třeba budete mít tip, k čemu by se ještě mohla hodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 do fábie I jsem si ji dodělával, o rooma mám origo, obojí využívám jednak pro dofoukání zadních kol kompresorkem u baráku, ale rovněž i pro autoledničku, na dlouhé trase za mořem a sluncem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 13. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Jo, na tu autoledničku jsem se taky díval - je to ta "škodovácká" z eshopu nebo nějaká jiná? A ta zásuvka ji teda v pohodě utáhne? Předpokládám, že použití je čistě jen na přesun a po dojetí vypnout, jinak hrozí nenastartování. Takže například scénář "sejít po víkendu z hor zpátky na parkoviště k autu a najít tam vychlazené pivo (Birell )" je asi utopie, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 ne, koupil jsem si kdysi normálka autoledničku v hobbymarketu, vybíral jsem podle objemu a výšky, aby mi do toho vlezla na výšku i 2l PET láhev. Ale jinak jak píšeš, jednou jsem si jí vzal na podzim na nákup do Polska a zapomněl jí na parkále vypnout a přišel jsem, už jsem nenatočil, naštěstí to bylo autem, kde vozím startovací.kabely, takže jsem jen poprosil kolemjedoucí auto a frčel jsem dál. Takže víkend to rozhodně nepřečká . Jako když jedu třeba BG, tak na 3-4hoďky na šlofíka to zvládne jet, ale déle bych to asi nezkoušel BTW: díval jsem se na tu Š autoledničku, pravda nemám tam ty vychytávky s kapsami okolo, ale objemově stejná, pravda není možnost na 220V (ale dá se řešit levným síťovým adaptérem), ale mám ji tak za třetinovou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tažak Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Zásuvka ušetrří práci při montáži tažného /napájení přípojky pro přívěs/,nemusí se tahat kabel k baterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 ... což mi připomnělo, že letos budu redukci potřebovat, tož jsem hned jednu na Aukru za celých 39 Kč objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Pánové, zkoumal už jste někdo, kde a jak nejlíp zásuvku přepojit na spínaných 12V? Chtěl bych to právě kvůli lednici, abych se nemusel strachovat, jestli jsem ji náhodou nezapomněl vypnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lookin52 Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 (editace) Ahoj, neřešili jste někdo 12V zásuvku v kufru u combi? Mám modelový rok 2020 (auto objednáno 10.7.2019) a zásuvku tam nemám. Nebo jsem už slepý, nikde jsem ji tam nenašel. Našel jsem v telefonu ceník, který je platný od 24.6.2019 a podle něj všechny verze výbavy mají funkční paket, který obsahuje i 12V zásuvku v kufru (strana 4 a 5), ale není tam. Mám verzi Style. Našel jsem jen záslepku viz. foto Dle schéma pojistek by měla být zásuvka na 13-té pozici. Nic tam zapojené nemám. To opravdu Škodovka přestala dávat do combi zásuvku? Jde to dodělat? Díky za každé info. Cenik.pdf Editováno: 3. Srpen 2020, autor: lookin52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Možná je to už příprava na nové směrování Škody auto, tedy dostat se na úroveň Dacie, ale více ti určitě napíší ti, co si nyní nově Fabii koupili. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Da sa dorobit. Natiahni kabel od spominanej poistky, ukostrenie (minus) je tusim priamo za kufrovou bocnicou a mas hotove 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 V kufru favoritu mám a ve Fabii 1 jsem měl malou i velkou zásuvku kde je odběr (provoz lednice) signalizován kontrolkou. Teď mám novou Fabii 3 kombi a chtěl bych zásuvku. Mám v kufru řídící jednotku přívěsu kam podle schématu vedou dva kabely 2,5 mm z "30" tj.ostrý ale je to v záruce tak zkusím co by to stálo v AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Duben 2021 Sdílet Vloženo 28. Duben 2021 Podla schemy 2.5mm staci, len pozor na pretazenie. Ak si nahodou vyhodis poistku cez zasuvku, prides aj o tazne. Teda ak si nevsimnes ze je vypalena Osobne mam radsej napojenie na osobitnu poistku, ale je s tym viac roboty. No bocnicu kufra musis tak ci tak rozobrat a natiahnut kabel popod prah uz problem nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 28. Duben 2021 Sdílet Vloženo 28. Duben 2021 Na "pretazenie" není nutno brát ohled oba příchozí kabely k ŘJ v kufru jsou jištěný 25A pojistkou. Jen mám obavy hrabat se v tom v záruce. Upadne kolo a pro neoprávněný zásah do konstrukce neuznají reklamaci. Zlatej Favorit 92 karburátor tady to má ŘJ i na to jak si kdo prdne ach jo! No lepší už to nebude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Duben 2021 Sdílet Vloženo 29. Duben 2021 Museli by prokázat, že ta dodělaná zásuvka souvisí s tou závadou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Duben 2021 Sdílet Vloženo 29. Duben 2021 Zaruka sa tyka stale danej veci. Ak urobis zasah do elektroinstalacie a budes reklamovat motor ci podvozok, nevidim dovod na neuznanie. Ale do tejto temy to nepatri a je uz na zvazenie kazdeho osobitne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.