Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To mi připomnělo mojí dovolenou. Auto jim kolega přistavil v pondělí odpoledne a oni na auto do pátku ani nesáhli, takže jsem po dovolené dostal auto v původním stavu jako při předání. Jako kompenzaci nabídli zapůjčení vozu zdarma při náhradním termínu garančních oprav.

Jednalo se o autorizovaný servis v Praze.

Světlo neni asi hermeticky uzavrene, ale ze by tam meli mit pavouci volny pristup si nemyslim. Přes membranu by se zadny hmyz dostat nemel. Ale ona tam asi zadna neni :-(

Klidne sem jmena tech servisu napiste...

Upraveno od Martin Bednář

Membrána tam není, ale jen takový labyrint.

Klidně je napráším, Havex Kosmonosy. Ale pro úplnost musím dodat, že obchodníci se tam k zákazníkům chovají naprosto profesionálně.

To je klasika - kdyz ptacka lapaji... :-)

• 2 týdny později...

takze ja som mal reklamaciu este skor ako som dostal auto :) dnes mi ho mali odovzdat ale este rano volali ze je tam problem ze sa neda zamknut auto. Aj mi to ukazali, na displeji furt pise ze zaradte P na DSGcku, aj ked je paka na P, ale softver/elektronika je asi chybna. Typek v servise tvrdil ze to je volaco s KESSY a DSG, ktovie...

Kazdopadne ma to velmi nenahnevalo lebo auto zatial nepotrebujem, dufam ze to rychlo opravia a buduci tyzden mi ho daju. Akurat si budem musiet vsetko poriadne skontrolovat aby tam nebolo nieco dalsie... 

Keby mi to auto odovzdali a prisiel by som nato az doma tak to by bol teda vacsi pruser

• 1 měsíc později...

Když bylo hodně aktuální téma mlžení světlometů a jejich reklamace, někdo sem hodil TPI na vyvrtání dalšího větracího otvoru. Nemohu to najít, poradíte?

• 1 měsíc později...

První dílčí úspěch reklamace, přislíbena výměna světla "pavouk edition" Sice škodovka drží linii, že reklamaci neuznává, nicméně "v rámci zákaznické spokojenosti" světlo vymění. Jak to zdůvodňují, moc neřeším, alespoň nebudu zbytek životnosti auta jezdit s touto výzdobou. Nyní řešíme jen praktické provedení, kde a kdy. S reklamací práce servisu a zadní nápravy (bez DCC) zatím žádný posun.

P1267753.JPG

Pavouk už je venku, i se světlem...:-)) Světlo mi neukázali, tak ani nevím, jestli bylo porušené nebo nikoli. Škodovka ho prý bude zkoumat. Předpokládám, že kdyby bylo porušené, hlásili by mi to. Jako bonus je nové světlo i s výbojkou.

no s novou vybojkou nepocitej ;) chodi vzdy samotne svetlo, jednotky, zarovky a kryty se prehazuji ze stareho, samozrejme, pokud je to evidentne v pohode a neposkozeny ;)

Pochybuji, že by si servisák vymýšlel. Říkal, že přišlo s namontovanou výbojkou a že to tam tak dali. A i kdyby to nakonec tak nebylo, je mi to celkem šumák, hlavně že vyměnili to světlo.

Technici si toho navymysli, to by si videl sam, kdyz si se v tom pohyboval ;)  viz. obrazek vidis, co je soucasti, kdyz se objednava svetlo, zbytek se doobjednava zvlast ;)

Tudiz, ver, ze te chtel nejspise jen uspokojit, samozrejme ve vysledku je hlavni, ze nemas ve svetle pavouka :)

co se tyce cen tak jsou nasledujici, uvidim ceny pozic, viz. obr. a jsou s DPH.

poz. 1.:  18 352,-

poz. 3.:    2499,-

poz. 6.:    6500,-

poz. 7.:    3448,-

poz. 8.:    7032,-

Suma sumarum - komplet osazeny xenon =  37 831,- vč. DPH

Fajn cena :D

Tak to je sice pravda, ale už i já se setkal s tím, že jsou schopni poslat z MB plně nastrojený světlomet(když současně běží výroba). Stane se to jednou za x objednávek, ale stane.

U me S3 menili komplet oba svetlomety. Ty stare, nastrojene, meli vedle v krabici a kdyz jsem se ptal co s nimi, tak mi rekli, ze je poslou k vyrobci na zkousky.

Jinak ta cena je brutalni :(

Upraveno od Martin Bednář

Tak celkem chápu, že se bránili, mohli vydělat na světle. Díky za info.

Pisu pisu a zapomenu vlozit fotku.

Samozrejme, v ojedinelych pripadech, kdyz svetlo neni treba skladem, jedna se treba o garanci a dalsi pripady se posila rovnou komplet nastrojene svetlo. Ale ovlivnuje to hodne aspektu samozrejme ;)

58ca716cc76a7_xen-sup.thumb.jpg.b175bd57438b198e424c2c4545fbafa8.jpg

Co jsou pozice 6, 7, 8 na obrázku?

ridici jednotky, nevidis jak od nich vedou carky ? 

před 22 hodinami, spirito napsal:

Co jsou pozice 6, 7, 8 na obrázku?

6 - antiradar

7 - převaděč spojitosti

8 - kočkolap

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.