Přejít na obsah

Škvrčení-mravenčení přístrojovky


Ne Dy

Doporučené příspěvky

Zdravím 

  hledal jsem a bohužel nenašel, případně mě někdo opravte. Od minulý zimy jsem si všiml, že škvrčí přístroje, jakoby od rychloměru. Nechal jsem to tak a od jara byl zase klid. Čekal jsem jestli se to opět objeví tuto "zimu" a zaznamenal jsem to jenom jednou a lehce. Bohužel se to opět objevilo tak dva týdny zpátky a připadá mi, že to je výraznější, než bývávalo. Myslel jsem si že to mohlo bejt teplotou, ale včera večer bylo relativně teplo, možná ještě vlhkost? Napadly mě kabely (hnijící, válející se ve vodě-ale nekoukal jsem na ně ještě upřímně), které jsou tady mnohokrát řešeny, ale mě všechno funguje, přístrojovka neproblikává, kontrolka žádná nesvítí. Neměl by někdo nějakej nápad, než to nevydržim a nezajedu s tím do servisu? 

Je to, teď už docela výrazné škvčení popřípadě mravenčení, nevím jak ten zvuk lépe popsat, a děje se to hlavně když člověk nějakým způsobem šlape na plyn, má zařazenou rychlost a auto se pohybuje. 

 Díky moc za každý návrh co s tím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...