Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

toto su tie al disky

post-2402-1182800252_thumb.jpg

Ked ich budes mat na aute tak poprosiiim foto. Ja staaale hladam tie prave 15" disky. :)

Kolko ta inak vysli Mikoho?

Ked ich budes mat na aute tak poprosiiim foto. Ja staaale hladam tie prave 15" disky. :)

Kolko ta inak vysli Mikoho?

Teraz su v akcii za 2720 Sk/ks poslem ale az dorazi auto uz cakam tento tyzden sa vyraba.

• 4 týdny později...

Dotaz: jde pořídit někde špičková kola ARKTOS, která jsou standardně pouze u Roomstra Scout? Chtěl bych je totiž k běžnému Roomovi. A šla by vůbec k běžnému Roomovi? Myslím si, že problém by tu neměl být.

kolaarktosil8wp3.jpg

Tady jsou moje kola :-)roomster.jpg

Dotaz: jde pořídit někde špičková kola ARKTOS, která jsou standardně pouze u Roomstra Scout? Chtěl bych je totiž k běžnému Roomovi. A šla by vůbec k běžnému Roomovi? Myslím si, že problém by tu neměl být.

Tak urcite je koupis jako nahradni dil, v Etce uz kola pro Roomster Scout jsou:

kola ARKTOS 16", cislo dilu 5J7 601 025A 7ZS, aktualni cena 2975,- Kc/ks

kola KENTAUR 17", cislo dilu 5J7 601 025B 7ZS, aktualni cena 3332,- Kc/ks

Jinak namontovat na klasickeho Roomstera samozrejme jdou.

Šmarja, ty kola KENTAUR 17" vypadají velmi suprově. Teď přemýšlím, zda je koupit. Ano nebo ne? Vzít - nevzít? Jsou moc povedená, moc se mi líbí. Ale ta cifra se mi už nelíbí. <_<

Zdena VM, co su to za kola a ake su rozmery? A cena? Diky!

Tak uz aj ja mam Alu disky...konecne po dlhom rozhodovani a hladani pro a proti...prikladam fotky.

post-8022-1186779772_thumb.jpg

post-8022-1186779786_thumb.jpg

post-8022-1186779798_thumb.jpg

post-8022-1186779812_thumb.jpg

vcelku pjekne romanko...

ale aj tak najlepsie su arktosy zo scoutika....

no ja zatial hliniky neriesim a ani sa nechystam v blizkej dobe ... mozno ked zjazdim terazjsie gumy ...

RomanKo tie disky su parne ale neviem ci ta holka pri tom tvojom aute nie je len predsa krajsia :palec2::)

Diiiiky Mikoho! Suhlasim s tebou. ;) Ale ta holka pri tom aute patri uz len mne! kol4

No jo luky...diky! To je ale otazka nazoru...mne sa tym arctosom nejak neviem prist na chut. ;) Aspon na tej fotke hore nie... Sa mi zdaju nejake moc mohutne...skoro ako plechace. :p

:palec2: peknee-peknee, poznam ich, to je model DEZENT "F", vsak?

kupoval som ich pre stryka na Fabku Combi - mimochodom byva blizko kde si to fotil ;)

Jo jo! Su to presne tie...no na Rumika sa fakt hodia, nie? :)

No jo luky...diky! To je ale otazka nazoru...mne sa tym arctosom nejak neviem prist na chut. ;) Aspon na tej fotke hore nie... Sa mi zdaju nejake moc mohutne...skoro ako plechace. :p

No jo recht mas .. ono mne sa skor pacia tie mohutnejsie disky . ale oni su tusim 16 palcove ... mne tie tvoje pripadaju take spajglicky ... :-) ale ver tomu ze na beznom roome a nie scoute to vypada lepsie .... videl som na vlastne oci ...

Upraveno od LUKY-007

jasne, hodia sa... budem o to doslednejsie vsimavy na cestach a budem polovat kedy ta zhliadnem :)

Budem cakat OMIKO. :):palec2:

:D ked ti bude teda trubit strieborna oktavka, tak vies kto to je!

Radsej by som bol keby na mna blikal Roomster Sport Polar. :)

ten obhospodaruje uz iba otec ale tak prilezitostne mu ho samozrejme beriem prevetrat - treba trocha "odsadzit komin" lol

napr. ako som sa s nim vratil z croatie tak si vsimol, ze mu teraz tak lepsie taha :laugh.gif

A ty si si nechcel tiez kupit roomstra? Ci sa mylim? Preco nakoniec OII? :) Ale budem pozerat aj ja teb teda. :)

:palec2: ano chcel, do firmy, ale nakoniec vyhrala oktavka. cena bola rovnaka a oktavka je reprezentacnejsia, preto nakoniec to rozhodnutie..
kol119

Upraveno od RomanKo

205/40/17´ takzvané galusky

post-8887-1187523758_thumb.jpg

vaau vypada to paradne tkaovy ridky kola chci taky. az dojednim ty co ma, tka do nnejakejch podobnejch jdu. jen asi 16´´ a 50, 40 to uz musi byt kostitras :plol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.