Petr_794 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Ochranné lišty předního a zadního nárazníku jsem dokoupil od Milotecu, stejně tak ofuky a ochrannou lištu pátých dveří. Ještě mám lemy blatníků, ale nenašel se zatím nikdo kdo by je nalepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Já jsem lemy blatníků koupil od Autostyl a nalepil jsem si je sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_794 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 tak lemy už jsou tam taky, pustili jsme se do toho s kolegou v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) No vidíš, a máš to, ani to nebolelo co? Dej sem foto, jak to vypadá Já to mám takhle: Editováno: 14. Listopad 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_794 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Přidávám foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 juuu to je pekny k ty tmavy barve to sedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 No nevim. Ja su z poklic nestastnej, originalni vypadaji jako z Tesca. Este sem stihl koupit http://www.nakupka.cz/vyrobek/kryty-kol-detroit-15/, ale auto mne pripada polovicaty. Hlavne zadni cast. Bracha a kolega rikaji, ze nejde skoro poznat, ze to neni hlinikovy kolo. Mel sem koupit lity a bylo by. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 presne tak, na teto barve to neni ani poradne videt, takze super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Vypadá to dobře. A jestli se nepletu, tak jsou užší, než mám já. Zakrývají jenom hranu, kdežto mě přesahujou na blatník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ahoj,takovy dotaz,kdyz menim Plechace za Alu,musi vymenit i SROUBY??? Kvuli konusu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 No ja si myslim, ze ne. Teda aspon u me to normalne prezilo oboji. A to jsem byl 2x s letni pneu na oprave a 1x nova zimni a nikdo nikdy nic nerikal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 No auta prezouvam asi deset let a ani jedne Skody sem zatim nemusel davat jiny srouby. Tak myslim, ze ne. Leda, ze by byly neoriginalni kola mozna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tohle je docela zajímavý téma - ty šrouby. Táta na F I byl v pneuservisu a tam mu při přezutí hned řekli,že má šrouby na plecháče a na hliníky musí mít jiný kónus a i délku ! (auto mělo z továrny plechy). No já to u své F II neřeším,mám hliníky z továrny a na zimu mi to u plechů nevadí,ať si kónus poradí a délka asi taky OK (nikde to v bubnu nic nevymlelo). Doplním,že i plechový ráfky jsou origo Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubakk Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 (editace) mam na roomsteru origo plechy a objednany neorigo alu kola ronal a musim menit i srouby .mel jem to tak i na fabce1 alukola rial srouby 1sada plechy 1sada alu. Editováno: 12. Duben 2009, autor: bubakk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Budu davat alu origo skoda. Pravdepodobne Atria. Mam na vyber ze 3 druhu vsechno 15". Tak se rozhoduju. Takze bych mel koupit jen pojisne srouby a bylo by to v cajku. Tak to je super!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Menil som pred tyzdnom z origo plechov na Antares, sroby som pouzil tie iste + sadu poistnych. Inak zaujimava otazka, pozrel som do etky a tam je cislo srobu 8D0 601 139 D (M14 x 1,5 x 27), rovnako pri alu aj pri hlinikovom, takze myslim ze menit nic netreba Co ma dojalo je cena za plastove krytky na tie sroby, 80 centov/kus nema niekto lepsi navrh? lebo tolko vyhodit za kusok plastu sa mi zrovna nechce... 2 Jay Kay, vravis ze chces davat pravdepodobne Atrie a tie sa myslim vyrabaju iba v rozmere 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ANTARES. Mam v tom trosku hokej ty nazvy se mi celkem slusne pletou. Nemuzu nikde najit foto+nazev,tak se omlouvam za nepresnosti. Jinak mam 4ks za 6tis.coz si myslim je celkem dobra cena za fungl nove rafky primo z vyroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Dobry vyber Antares Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 jj. to jsou ony. Pak mam jeste dvoje,ale tyhle se mi libi ze vsech nej nej... pristi tyden bych je mel mit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Mne sa velmi pačia tieto, keby boli prachy tak ich hned dam na svoju žltu FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Mnooo taky kraaasnyyyy... a cena??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Trochu sa podobaju na origo disky Atria Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 jj. Cctel bych se zeptat za kolik bych mohl prodat origo plechy 15"?? Bez pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Cena tych diskov je okolo 120€, volaju sa RIAL COMO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 17 trinity moc hezké... i na stříbrného kombíka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.