Listopad 13, 200816 r Ochranné lišty předního a zadního nárazníku jsem dokoupil od Milotecu, stejně tak ofuky a ochrannou lištu pátých dveří. Ještě mám lemy blatníků, ale nenašel se zatím nikdo kdo by je nalepil
Listopad 14, 200816 r Autor No vidíš, a máš to, ani to nebolelo co? Dej sem foto, jak to vypadá Já to mám takhle: Upraveno Listopad 14, 200816 r od foromen
Listopad 20, 200816 r No nevim. Ja su z poklic nestastnej, originalni vypadaji jako z Tesca. Este sem stihl koupit http://www.nakupka.cz/vyrobek/kryty-kol-detroit-15/, ale auto mne pripada polovicaty. Hlavne zadni cast. Bracha a kolega rikaji, ze nejde skoro poznat, ze to neni hlinikovy kolo. Mel sem koupit lity a bylo by.
Listopad 20, 200816 r Autor Vypadá to dobře. A jestli se nepletu, tak jsou užší, než mám já. Zakrývají jenom hranu, kdežto mě přesahujou na blatník.
Duben 11, 200916 r Ahoj,takovy dotaz,kdyz menim Plechace za Alu,musi vymenit i SROUBY??? Kvuli konusu??
Duben 12, 200916 r No ja si myslim, ze ne. Teda aspon u me to normalne prezilo oboji. A to jsem byl 2x s letni pneu na oprave a 1x nova zimni a nikdo nikdy nic nerikal.
Duben 12, 200916 r No auta prezouvam asi deset let a ani jedne Skody sem zatim nemusel davat jiny srouby. Tak myslim, ze ne. Leda, ze by byly neoriginalni kola mozna.
Duben 12, 200916 r Tohle je docela zajímavý téma - ty šrouby. Táta na F I byl v pneuservisu a tam mu při přezutí hned řekli,že má šrouby na plecháče a na hliníky musí mít jiný kónus a i délku ! (auto mělo z továrny plechy). No já to u své F II neřeším,mám hliníky z továrny a na zimu mi to u plechů nevadí,ať si kónus poradí a délka asi taky OK (nikde to v bubnu nic nevymlelo). Doplním,že i plechový ráfky jsou origo Škoda
Duben 12, 200916 r mam na roomsteru origo plechy a objednany neorigo alu kola ronal a musim menit i srouby .mel jem to tak i na fabce1 alukola rial srouby 1sada plechy 1sada alu. Upraveno Duben 12, 200916 r od bubakk
Duben 12, 200916 r Budu davat alu origo skoda. Pravdepodobne Atria. Mam na vyber ze 3 druhu vsechno 15". Tak se rozhoduju. Takze bych mel koupit jen pojisne srouby a bylo by to v cajku. Tak to je super!!
Duben 12, 200916 r Menil som pred tyzdnom z origo plechov na Antares, sroby som pouzil tie iste + sadu poistnych. Inak zaujimava otazka, pozrel som do etky a tam je cislo srobu 8D0 601 139 D (M14 x 1,5 x 27), rovnako pri alu aj pri hlinikovom, takze myslim ze menit nic netreba Co ma dojalo je cena za plastove krytky na tie sroby, 80 centov/kus nema niekto lepsi navrh? lebo tolko vyhodit za kusok plastu sa mi zrovna nechce... 2 Jay Kay, vravis ze chces davat pravdepodobne Atrie a tie sa myslim vyrabaju iba v rozmere 16"
Duben 12, 200916 r ANTARES. Mam v tom trosku hokej ty nazvy se mi celkem slusne pletou. Nemuzu nikde najit foto+nazev,tak se omlouvam za nepresnosti. Jinak mam 4ks za 6tis.coz si myslim je celkem dobra cena za fungl nove rafky primo z vyroby...
Duben 12, 200916 r jj. to jsou ony. Pak mam jeste dvoje,ale tyhle se mi libi ze vsech nej nej... pristi tyden bych je mel mit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.