Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ochranné lišty předního a zadního nárazníku jsem dokoupil od Milotecu, stejně tak ofuky a ochrannou lištu pátých dveří. Ještě mám lemy blatníků, ale nenašel se zatím nikdo kdo by je nalepil :)

• Autor

Já jsem lemy blatníků koupil od Autostyl a nalepil jsem si je sám. :):)

tak lemy už jsou tam taky,

pustili jsme se do toho s kolegou v práci :)

• Autor

No vidíš, a máš to, ani to nebolelo co? :):) Dej sem foto, jak to vypadá :)

Já to mám takhle:

post-3972-1226647216_thumb.jpg

Upraveno od foromen

Přidávám foto:

lemy1.jpglemy2.jpg

juuu to je pekny k ty tmavy barve to sedne. :palec2:

No nevim. Ja su z poklic nestastnej, originalni vypadaji jako z Tesca. Este sem stihl koupit http://www.nakupka.cz/vyrobek/kryty-kol-detroit-15/, ale auto mne pripada polovicaty. Hlavne zadni cast. Bracha a kolega rikaji, ze nejde skoro poznat, ze to neni hlinikovy kolo. Mel sem koupit lity a bylo by.

presne tak, na teto barve to neni ani poradne videt, takze super :palec2:

• Autor

Vypadá to dobře. A jestli se nepletu, tak jsou užší, než mám já. Zakrývají jenom hranu, kdežto mě přesahujou na blatník.

• 4 měsíce později...

Ahoj,takovy dotaz,kdyz menim Plechace za Alu,musi vymenit i SROUBY??? Kvuli konusu??

No ja si myslim, ze ne. Teda aspon u me to normalne prezilo oboji. A to jsem byl 2x s letni pneu na oprave a 1x nova zimni a nikdo nikdy nic nerikal.

No auta prezouvam asi deset let a ani jedne Skody sem zatim nemusel davat jiny srouby. Tak myslim, ze ne. Leda, ze by byly neoriginalni kola mozna.

Tohle je docela zajímavý téma - ty šrouby.

Táta na F I byl v pneuservisu a tam mu při přezutí hned řekli,že má šrouby na plecháče a na hliníky musí mít jiný kónus a i délku ! (auto mělo z továrny plechy).

No já to u své F II neřeším,mám hliníky z továrny a na zimu mi to u plechů nevadí,ať si kónus poradí a délka asi taky OK (nikde to v bubnu nic nevymlelo). Doplním,že i plechový ráfky jsou origo Škoda :palec2:

mam na roomsteru origo plechy a objednany neorigo alu kola ronal a musim menit i srouby .mel jem to tak i na fabce1 alukola rial srouby 1sada plechy 1sada alu.

Upraveno od bubakk

Budu davat alu origo skoda. Pravdepodobne Atria. Mam na vyber ze 3 druhu vsechno 15". Tak se rozhoduju. Takze bych mel koupit jen pojisne srouby a bylo by to v cajku. Tak to je super!!

Menil som pred tyzdnom z origo plechov na Antares, sroby som pouzil tie iste + sadu poistnych. Inak zaujimava otazka, pozrel som do etky a tam je cislo srobu 8D0 601 139 D (M14 x 1,5 x 27), rovnako pri alu aj pri hlinikovom, takze myslim ze menit nic netreba

Co ma dojalo je cena za plastove krytky na tie sroby, 80 centov/kus :wacko: nema niekto lepsi navrh? lebo tolko vyhodit za kusok plastu sa mi zrovna nechce...

2 Jay Kay, vravis ze chces davat pravdepodobne Atrie a tie sa myslim vyrabaju iba v rozmere 16"

ANTARES. Mam v tom trosku hokej ty nazvy se mi celkem slusne pletou. Nemuzu nikde najit foto+nazev,tak se omlouvam za nepresnosti. Jinak mam 4ks za 6tis.coz si myslim je celkem dobra cena za fungl nove rafky primo z vyroby... :palec2:

Dobry vyber :palec2:

post-6786-1239535004_thumb.jpg

Antares

jj. to jsou ony. Pak mam jeste dvoje,ale tyhle se mi libi ze vsech nej nej... kol5 pristi tyden bych je mel mit.

Mne sa velmi pačia tieto, keby boli prachy tak ich hned dam na svoju žltu FII :)

rial_como.jpg

Mnooo taky kraaasnyyyy... a cena???

Trochu sa podobaju na origo disky Atria

jj. Cctel bych se zeptat za kolik bych mohl prodat origo plechy 15"?? Bez pneu?

Cena tych diskov je okolo 120€, volaju sa RIAL COMO.

• 5 týdnů později...

17 trinity moc hezké... i na stříbrného kombíka :-)

post-8276-1242069918_thumb.jpg

post-8276-1242069930_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.