mvh Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 tak jsem nevydrzel muka cekani a uz jezdim na letnich Alu AVIOR 15 s origo lestnima gumama. vypada to fakt gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 tak jsem nevydrzel muka cekani a uz jezdim na letnich Alu AVIOR 15 s origo lestnima gumama. vypada to fakt gut A co fotečka, nebyla by????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 musim to napred o vikendu umejt, tak to pak nafotim, uz mam auto i polepeny reklamou a neni to spatny, mame v logu dve vlnovky takze to pekne koresponduje s vlnou u oknen roomstera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 musim to napred o vikendu umejt, tak to pak nafotim, uz mam auto i polepeny reklamou a neni to spatny, mame v logu dve vlnovky takze to pekne koresponduje s vlnou u oknen roomstera. jj ja mam taky ty aviorka a je to super. az mi prijde barva na brzdy, tak to bude jeste lepsi. V nedeli jedu na chalupu, tak to vydrbu a nafotim detail. Zatim aspon takhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 jj Já mám taky Aviorky, dnes jsem si Rumíka přivezl a vypadají moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Ako pozeram na tie Aviorka vo vedlajsej teme, mam na vas jednu otazku: nemozu byt vdaka ich konstrukcii trochu nachylnejsie na obrubniky? Vyzeraju trochu vypuklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Jedno foto na mym byvalym stribrnym... Nicmene, jeste hezci jsou Bear - stejny design, ale 16". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) vááááááu,. paradne ladej s autem., Editováno: 12. Březen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) vááááááu,. paradne ladej s autem., BTW. asi sem blb, ale jak se vlozi obrazek jako nahled? Když píšeš příspěvek, tak nad "odpovědět" máš "Procházet" kolonku, kam zadáš adresu obrázku. P.S. Co říkáte těmhle alu??? Editováno: 11. Březen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Taky pěkné. A kolik stojí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Taky pěkné. A kolik stojí! V rozměru 6,5Jx15 stříbrná/leštěné paprsky 3,200,- a v provedení titan/leštěné paprsky 3,700,- Kč za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Taky pěkné. A kolik stojí! V rozměru 6,5Jx15 stříbrná/leštěné paprsky 3,200,- a v provedení titan/leštěné paprsky 3,700,- Kč za kus. To je dost. Ty co jsem daval na ne odkaz vyjdou na 3080Kč jeden a to jsou 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Taky pěkné. A kolik stojí! V rozměru 6,5Jx15 stříbrná/leštěné paprsky 3,200,- a v provedení titan/leštěné paprsky 3,700,- Kč za kus. To je dost. Ty co jsem daval na ne odkaz vyjdou na 3080Kč jeden a to jsou 17" Jo koukal jsem, a docela jsem byl právě překvapenej cenama. Přemýšlím, že si tam nějaký vyberu na Romču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Taky pěkné. A kolik stojí! V rozměru 6,5Jx15 stříbrná/leštěné paprsky 3,200,- a v provedení titan/leštěné paprsky 3,700,- Kč za kus. To je dost. Ty co jsem daval na ne odkaz vyjdou na 3080Kč jeden a to jsou 17" Jo koukal jsem, a docela jsem byl právě překvapenej cenama. Přemýšlím, že si tam nějaký vyberu na Romču. Jo jsou tam solidní ceny. Az mi roomik dorazi tak taky budu resit kolecka, Ale jeste nevim rozmer ci 16 nebo 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Taky se houpu, mám sundaný 15´pláště v garáži, a je mi líto je nechat válet jen tak, jinak bych asi šel do 16´. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škorpík Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Mám 16 beary,ale co mám na ně obout? Poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Mám 16 beary,ale co mám na ně obout? Poraďte Bridgestone ER300. Výborná tichá pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Mám 16 beary,ale co mám na ně obout? Poraďte Škodovka montuje tyhle BRIDGESTONE Turanza ER300, ale vzhledem k ceně bych pak určitě zvažoval i CONTINENTAL Sport Contact 2 ( to je moc pěkná guma :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škorpík Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Našel jsem asi i dobrou cenu 1)3100 2)3200 na elektrony.cz z Plzně ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) tak sem si o vikendu trosku hral. a dal 2. 3. 4. 5.. 6. a pozor video a prece se toci, jen skoda ze sme nechytil lepsi frekvenci ano kotouce vpredu trosku zasmrdeli, nez se to ojelo Editováno: 1. Duben 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Jo tak to vypadá moc dobře. Taky jsem přemýšlel že hodím ty šedé bubny do barvy. Ale ještě nevím jakou bych tam měl dát? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Já bych volil asi červenou takový protiklad k te satin metalize. Je trosku namodrala ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Já bych volil asi červenou takový protiklad k te satin metalize. Je trosku namodrala ne? Jo je trochu namodralá. Kontrast by to byl dobrý . Musím si to pořádně promyslet než tam něco dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Já mám modrou oceán a pujdu kazdopadne do cervene tady mrkni na to jak to vypada s modrou barvou, je to sice na felicii ale jde to pekne videt http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/73061/fo...g_177.31kB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Já mám modrou oceán a pujdu kazdopadne do cervene tady mrkni na to jak to vypada s modrou barvou, je to sice na felicii ale jde to pekne videt http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/73061/fo...g_177.31kB.html S modrou jde červená dohromady to je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.