Blacky Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) Já mám modrou oceán a pujdu kazdopadne do cervene tady mrkni na to jak to vypada s modrou barvou, je to sice na felicii ale jde to pekne videt http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/73061/fo...g_177.31kB.html hm co to je za divny gumy na tom? to jsou 13´´ alu, a 175/65/13 gumy? ty vado, o proti tem alu ,se zdaj bejt ooobrovsky., ja sem uchyl na modrou ,tka sme sel do modry., cervena je dost proflakla, tak sme badal nad zlutou, protoze sehnat modrej sprej na brzdice, byl kapku problem. Editováno: 1. Duben 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Jo je to 175/65 R13 originalni gumy byly 165/70 R13 a na nove 15" elektrony jsem nemel ani nejsou na felde povolene a 14" elektrony se strasne spatne shani. tak proto 13" ale to je uz minulost. Tady slo o barvu brzdicu snad ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 (editace) Tak pánové, mám objednáno, nakonec jsem zustal na 15´. cena za kus po slevě': 2.230,-Kč. ALUTEC NITRO, 6,5J x 15´, 5x100 ET 38 Barva na brzdiče je taky objednaná. Editováno: 4. Duben 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 A do jaký jdeš barvy? Mě se hrozně líběj ty 17" co dávaj na Scouta. Když ale 17", tak bych šel do těch co jsou na OIIRS ( když ale vezmu jak se člověk bojí už o ty 16" - každej obrubník je velký nepřítel a běda když je ulice ucpaná a člověk na něj musí najet ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 A do jaký jdeš barvy?Mě se hrozně líběj ty 17" co dávaj na Scouta. Když ale 17", tak bych šel do těch co jsou na OIIRS ( když ale vezmu jak se člověk bojí už o ty 16" - každej obrubník je velký nepřítel a běda když je ulice ucpaná a člověk na něj musí najet ) Budu to dělat červenou, žlutá by hodně křičela a modrá se mi v téhle kombinaci nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Co myslíte pasovaly by na roomstra kola 7x16" ET 35 ? s gumama 205/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 A do jaký jdeš barvy?Mě se hrozně líběj ty 17" co dávaj na Scouta. Když ale 17", tak bych šel do těch co jsou na OIIRS ( když ale vezmu jak se člověk bojí už o ty 16" - každej obrubník je velký nepřítel a běda když je ulice ucpaná a člověk na něj musí najet ) Budu to dělat červenou, žlutá by hodně křičela a modrá se mi v téhle kombinaci nelíbí. krasny kola,., i cena je prima. cervena na brzdice taky prima. myslim, ze je hezci, kdyz to ladi s autem, ale to je jen muj pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) Co myslíte pasovaly by na roomstra kola 7x16" ET 35 ? s gumama 205/45 noo das je tam, s tvoji 1,6 to i rozjedes, ale bude to kostitras. na to se priprav. mam takovy na OII 1,9 TDI pro rumika mi prijdou tak na hrane. Editováno: 5. Duben 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) Máš přesně ten rozměr co jsem napsal? Jde o to, jestli nebudou moc velké, protože original 16 jsou 6,5J a ET43 A ty co jsem napsal by byly asi o nejakych 14mm vic vystrceny, aby to neskrtalo o lemy A navic roomster sport ma taky 16" kola ne? Takze to nebude az tak hrozne Editováno: 5. Duben 2007, autor: Jered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) krasny kola,., i cena je prima. cervena na brzdice taky prima. myslim, ze je hezci, kdyz to ladi s autem, ale to je jen muj pocit. Taky se mi líbily, jsem zvědavej, jak budou vypadat na autě. K té barvě, mám stejej názor, aby se barvy moc netloukly. Editováno: 5. Duben 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Máš přesně ten rozměr co jsem napsal? Jde o to, jestli nebudou moc velké, protože original 16 jsou 6,5J a ET43 A ty co jsem napsal by byly asi o nejakych 14mm vic vystrceny, aby to neskrtalo o lemy A navic roomster sport ma taky 16" kola ne? Takze to nebude az tak hrozne mam to na OII a tam se v poho vejdou i 225, takze to vystrceny neni. na rumikovi nevim, ale protoze jsou to jen 45, tak skrtat nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Taky uvazuju jaky na rumika hodit kola, nakonec jsem se rozhodl pro original 16", s tim ze to bude tvrdsi jeste nez ted na 15" se pocita, 15" mi prijde jako maly kolo vzhledem k velikosti auta na brzdice jedine zelenou RS neee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Pak nahod fotecku jak vypadají na autí, kola jsou pekny, ale bal bych se toho, ze tento styl to kolo jeste opticky zmensuje Tak pánové, mám objednáno, nakonec jsem zustal na 15´.cena za kus po slevě': 2.230,-Kč. ALUTEC NITRO, 6,5J x 15´, 5x100 ET 38 Barva na brzdiče je taky objednaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Jasně že foto bude. Trochu si můžeš udělat představu tady: http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonf...azev&filtr= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Nj ale je to furt jenom obrazek, skotecnost je pak jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Máš přesně ten rozměr co jsem napsal? Jde o to, jestli nebudou moc velké, protože original 16 jsou 6,5J a ET43 A ty co jsem napsal by byly asi o nejakych 14mm vic vystrceny, aby to neskrtalo o lemy A navic roomster sport ma taky 16" kola ne? Takze to nebude az tak hrozne mam to na OII a tam se v poho vejdou i 225, takze to vystrceny neni. na rumikovi nevim, ale protoze jsou to jen 45, tak skrtat nebudou. A mas tam i to ET 35? Zkus to vyzkouset na roomikovi co to bude delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Máš přesně ten rozměr co jsem napsal? Jde o to, jestli nebudou moc velké, protože original 16 jsou 6,5J a ET43 A ty co jsem napsal by byly asi o nejakych 14mm vic vystrceny, aby to neskrtalo o lemy A navic roomster sport ma taky 16" kola ne? Takze to nebude az tak hrozne mam to na OII a tam se v poho vejdou i 225, takze to vystrceny neni. na rumikovi nevim, ale protoze jsou to jen 45, tak skrtat nebudou. A mas tam i to ET 35? Zkus to vyzkouset na roomikovi co to bude delat hm ot ted z hlavy nevim, kouknu vecer jedu s ni na jednu diskoteku. zkouset to ale nebudu sorry, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 (editace) Nj ale je to furt jenom obrazek, skotecnost je pak jina Jo to je pravda, sám jsem na to dost zvědavej. Editováno: 6. Duben 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Tak dneska mi volali, že kola by měly dorazit v úterý, už se nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 (editace) tak ja vcera obul diky Mikymu Jinak je to teda na 16" peknej kostritras, ale spis jde o zvyk, sedí to bombove Editováno: 8. Duben 2007, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 tie kolesa nemaju chybu Ja by som bral tiez take, ale keby boli aj 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 jj Atria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 No jo, vypadá to moc pěkně, jen co je pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 mam takovy dotaz. Vy co mate 16" kola Atria, kolik mista je jeste k lemum blatniku. Chci si totiz koupit 16" 7J ET 35 ale byly by asi o 12mm vic vystrcene nez originaly. Nebude to vadit lemum? Diky Gumy zustanou originalni 205/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 mam takovy dotaz. Vy co mate 16" kola Atria, kolik mista je jeste k lemum blatniku. Chci si totiz koupit 16" 7J ET 35 ale byly by asi o 12mm vic vystrcene nez originaly. Nebude to vadit lemum? DikyGumy zustanou originalni 205/45 tvoje ET35 + šířka disku 7palců....to je jen jak pišeš 12mm směrem ven, myslím si že to bude v poho....vím o čem mluvím(je to tak trochu moje práce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.