Jered Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 No to jsi me trosicku uklidnil Ale vis jak kde bych to zjistil na 100% nechci koupit neco co nebude na sto procent pasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 No to jsi me trosicku uklidnil Ale vis jak kde bych to zjistil na 100% nechci koupit neco co nebude na sto procent pasovat mam doma velkej katalog od Alcaru a ten tu tvoji kombinaci disku umožňuje(sice tam pišou že by se měl zkontrolovat volný prostor kolem kola), ale v práci jsme už jednoho Roomíka do téhle kombinace obouvali a no problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Tak to je super, Na netu např. www.elektrony.cz píšou u toho možná uprava lemu. Ale u ET 38 už ne. Tak jsem si myslel že snad ty 3mm už nebudou hrát takový rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 A tak me napadlo jaký průměr středové díry má roomster. A Fabie I ma stejný průměr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 A tak me napadlo jaký průměr středové díry má roomster. A Fabie I ma stejný průměr? ano jak píšeš, mělo by to být uplně stejné tj. 57 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škorpík Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Tak ve čvrtek jsem konečně obul Beary 6,5 Jx16 ET43,205/45/16 87w. 87 zátěžové,neb 85 neměli a 85jsou zapsané v techničáku,ušetřili jsme na DPH,tak musíme přitlačit třeba na kolech,o osmset dražší na kole k 83. 45 ale nejní taky až tak běžný rozměr.Po projetí webu ,nabídka pestrá v 83jkách,v zátěžových 30% , na skladu ale 0.Tak jsem zajel do pneu servisu kde mi nabídli ""2""značky,doporučili ""1"",za dva dny namontovali a když jsem vyjížděl ze servisu,tak na první křižovatce jsem to jen tak tak dobrzdil.V pátek jsem je jel ohoblovat od mýdla a dnes, když jsem jel z chaty ,bych řekl že začínají sedět po 600 km.Takže ve sklepě mám zimáky goodyear 185/60/15 85H najeto 4000km ,na balkoně bridgestone er300 195/55/15 85h najeto 500km a to nový na autě.Tolik bot jsem nikdy neměl ani na sebe . Ale to hlavní ET43 mě připadá dost ve vnitř,tak přemejšlím,po měsíční anabázi co nazout,že tam dám 10-15mm podložky ET38 by asi opticky seděla lépe.Zítra nafotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 smarja., to je kolecek., jak resite rezervu? podle zakona by mela byt shodna ze? k mymu autu sem dostal stejnou, tedy bridgesotne 15´´ takze pohoda, ale kdyz tam davate jiny kola, tak nechavate rezervu stejnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 (editace) smarja., to je kolecek., jak resite rezervu? podle zakona by mela byt shodna ze? k mymu autu sem dostal stejnou, tedy bridgesotne 15´´ takze pohoda, ale kdyz tam davate jiny kola, tak nechavate rezervu stejnou? Rezerva může být jakákoliv,samozřejmě z těch rozměrů,ráfků a pneu,které jsou uvedeny v TP. Je jedno,jestli má zimní nebo letní vzorek. Dokonce může být použito schválené kolo jiné konstrukce(dojezdové). Editováno: 9. Duben 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škorpík Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Všude nechávám origo plecháč zapsaný v TP v Roomu,Transitu i v Škopku.Většinou se mi AL ve větším rozměru nevešel nebo vyčníval(i o 3-4cm). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 jasně, taky nechávám origo plech jako rezervu, na dojetí to je v pohodě, když tě chytnou poliši, nic neřikaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 jasně, taky nechávám origo plech jako rezervu, na dojetí to je v pohodě, když tě chytnou poliši, nic neřikaj. Vžy jsem měl rezervu plecháč a nikdy žádnej problém ani na t.p. a to u nás jsou pěkný magoři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Tak ve čvrtek jsem konečně obul Beary 6,5 Jx16 ET43,205/45/16 87w. 87 zátěžové,neb 85 neměli a 85jsou zapsané v techničáku,ušetřili jsme na DPH,tak musíme přitlačit třeba na kolech,o osmset dražší na kole k 83. 45 ale nejní taky až tak běžný rozměr.Po projetí webu ,nabídka pestrá v 83jkách,v zátěžových 30% , na skladu ale 0.Tak jsem zajel do pneu servisu kde mi nabídli ""2""značky,doporučili ""1"",za dva dny namontovali a když jsem vyjížděl ze servisu,tak na první křižovatce jsem to jen tak tak dobrzdil.V pátek jsem je jel ohoblovat od mýdla a dnes, když jsem jel z chaty ,bych řekl že začínají sedět po 600 km.Takže ve sklepě mám zimáky goodyear 185/60/15 85H najeto 4000km ,na balkoně bridgestone er300 195/55/15 85h najeto 500km a to nový na autě.Tolik bot jsem nikdy neměl ani na sebe . Ale to hlavní ET43 mě připadá dost ve vnitř,tak přemejšlím,po měsíční anabázi co nazout,že tam dám 10-15mm podložky ET38 by asi opticky seděla lépe.Zítra nafotím. Takže potvrzuješ, že s ET 35 a 7J problem urcite nebude. To jsem rad. Jinak milotec nazul na roomstra 7,5J x 17 ET 40 a v poho a podle tabulek by mely jeste o 1mm vycnivat vic nez ty co chci, takze jsem uz asi rozhodnuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škorpík Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) Tak tady jsou moje BEARY ,mezera mezi kolem a lemem 3 cm . Celodenní jízda po Praze na 205/45/16 - jak po celodenní pomlázce, záda jak po obušku z pytle ven. ,, Editováno: 11. Duben 2007, autor: škorpík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Tak jestli tam jsou 3 cm tak tech 11mm co to bude vic vystrcene je v poho. No fajn to jsem rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 jsou super na 90 % jdu taky do nich. Všim jsem si že máš taky posuv.přepážku už si jí zkoušel ? Já jsem se ještě neodvážil. Prý je to pakárna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Mam otazku, vidim, ze pouzivate niektori disky ktore nie su v technicaku. Kolko stoji orientacne zapisanie do technicaku? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 hmm tak sem do dneska nevedel, ze Beary jsou Aviorka v 16´´ .,., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škorpík Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 BEARY jsou přerostlá Aviorka Přepážka mohla být o 15cm dál,přemejšlím jak ji předělat ,aby byla na více poloh,ale aby to nebylo vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Skorpik: O ty prepazce uz jsem taky premejslel, jak to udelat aby sla posunout bliz k sedackam, kdyby te neco napadlo tak dej vedet, kazdopadne by to bylo dobry resit v samostatnym tematu. napriklad zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=20735 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 (editace) Tak a já už taky obul letní botičky, Alu kola ALUTEC NITRO, 6,5J x 15´, 5x100 ET 38, pneu originál Turanza ER 300 195/55/15. Editováno: 13. Duben 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Tak a já už taky obul letní botičky, Alu kola ALUTEC NITRO, 6,5J x 15´, 5x100 ET 38, pneu originál Turanza ER 300 195/55/15. Skusim sa este raz spytat, co obnasa zapisanie diskov do TP ktore tam nie su ? Original su trochu drahe ale rovnake rozmery ako su v TP akosi neviem najst inde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 foromen, nahod fotku. majko. hm a jakej rozmer bys chtel? ja mam v TP asi 4 ruzny a 2 na zimaky, do toho se preci da vejit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 foromen, nahod fotku.majko. hm a jakej rozmer bys chtel? ja mam v TP asi 4 ruzny a 2 na zimaky, do toho se preci da vejit. Foto bude, jenom nestíhám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 foromen, nahod fotku.majko. hm a jakej rozmer bys chtel? ja mam v TP asi 4 ruzny a 2 na zimaky, do toho se preci da vejit. No na nasom firemnom roomsteri su v technicaku len dva disky z toho 15ska len jedna a to 6J15 ET43. Ake mas v TP ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Já tam mám 6J X 15 ET43 a ještě 6.5J X 16 ET 43 je to uplně na konci pod "variabilní provedení vozidla" Dokonce jsem teď zjistil že na těch 16 jsou psaný pneu 205/45 to jsem ani nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.