Mirek 835 Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Mám tenhle motor už rok a opravdu je v nizkých otáčkách línější. Ale vše je jen o zvyku a je nutné včas podřazovat. Po dosažení 2500 otáček je vše v pořádku a motor je ochoten velmi hezky zrychlovat. A taky jsem měl 1,6 MPI dokonce 5 let. V nízkých otáčkách se možná choval lépe ale zrychlení je velmi vláčné oproti 1TSI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panet Vloženo 7. Dubna Sdílet Vloženo 7. Dubna Jo, rozumím. Šlo mi o popojíždění na volnoběh. Jestli 1.0 umí jet na volnoběh na dvojku (na jedničku snad ano). Pochopitelně po rovině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 8. Dubna Sdílet Vloženo 8. Dubna W dniu 3.04.2024 o 23:03, Mirek 835 napisał(a): Mám tenhle motor už rok a opravdu je v nizkých otáčkách línější. Ale vše je jen o zvyku a je nutné včas podřazovat. Po dosažení 2500 otáček je vše v pořádku a motor je ochoten velmi hezky zrychlovat. A taky jsem měl 1,6 MPI dokonce 5 let. V nízkých otáčkách se možná choval lépe ale zrychlení je velmi vláčné oproti 1TSI. Přesně tak - nic víc nic míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Dubna Sdílet Vloženo 8. Dubna před 23 hodinami, panet napsal: Jo, rozumím. Šlo mi o popojíždění na volnoběh. Jestli 1.0 umí jet na volnoběh na dvojku (na jedničku snad ano). Pochopitelně po rovině. Po rovině to zvládne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red.Max Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Test ojeté Škody Octavia 1.0 TSI s nájezdem 280 000 km (garaz.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.