rcd.net Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 cau kluci, vim,ze se tady neustale povrzavani sedacky resi ale porad jsem doufal,ze me to nepotka:)ale mylil jsem se chci se jen zeptat,zda mi to v servisu skutecne opravi a nebudou mit nejaky reci,ze je to uplna blbost at je s tim neotravuju.Tak pokud s tim mate uz nejakou zkusenost tak dejte vedet diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 no ja som sa snazil nieco podobne riesit, malinko mi to vrze auto som kupoval v aprili (dubnu ) a ked mi povedali ze ano v pohode opravime to sa rozobere a rozcaluni sedacka nejak som dostal obavy ze uz to nedaju dokopy ako to bolo z vyroby a bude vidno ze sedadlo bolo rozoberane (pokrceny potah a pod..) tak som to nechal tak a rozobrat im to necham neskor ked uz nebude posobit novotou a pritom bude stale v zaruke pocitam ze tak o cca rok sa tam zastavim na reklamaciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Riešil som, už pri preberaní auta som nechal poznačiť vŕzgajúce sedadlo. Reklamoval som 3x, dotiahli tam nejaké šróby ale nepomáhalo to. Nakoniec som dostal komplet nové sedadlo, a odvtedy žiaden problém Inak odkedy sa škodovácke sedadlá vyrábajú v Poľsku, kvalita je veľmi nízka - množia sa reklamácie. Poliaci nech ďakej vyrábajú Krówky a nie sedadlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.