Přejít na obsah

vrzáni sedačky-servis???


rcd.net

Doporučené příspěvky

cau kluci,

vim,ze se tady neustale povrzavani sedacky resi ale porad jsem doufal,ze me to nepotka:)ale mylil jsem se ;) chci se jen zeptat,zda mi to v servisu skutecne opravi a nebudou mit nejaky reci,ze je to uplna blbost at je s tim neotravuju.Tak pokud s tim mate uz nejakou zkusenost tak dejte vedet -_- diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja som sa snazil nieco podobne riesit, malinko mi to vrze auto som kupoval v aprili (dubnu :) ) a ked mi povedali ze ano v pohode opravime to sa rozobere a rozcaluni sedacka nejak som dostal obavy ze uz to nedaju dokopy ako to bolo z vyroby a bude vidno ze sedadlo bolo rozoberane (pokrceny potah a pod..) tak som to nechal tak a rozobrat im to necham neskor ked uz nebude posobit novotou a pritom bude stale v zaruke ;) pocitam ze tak o cca rok sa tam zastavim na reklamaciu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Riešil som, už pri preberaní auta som nechal poznačiť vŕzgajúce sedadlo. Reklamoval som 3x, dotiahli tam nejaké šróby ale nepomáhalo to. Nakoniec som dostal komplet nové sedadlo, a odvtedy žiaden problém B)

Inak odkedy sa škodovácke sedadlá vyrábajú v Poľsku, kvalita je veľmi nízka - množia sa reklamácie. Poliaci nech ďakej vyrábajú Krówky a nie sedadlá :076

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...