Pawouk Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Ale tohle jsem tu už dávno psal já v příspěvku č.2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Pardon,tak potom už není rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 12. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Podívej se do ceníku na položku Zadní LED svítilny a LED osvětlení zadní registrační značky a snad uvěříš http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/ke-stazeni/yeti-cenik.pdf takže cena ve škodovce poloviční ..když je to při výrobě. Ale po výrobě to odmítají dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 když je někdo blbej, tak je hold někdo blbej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 12. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 když je někdo blbej, tak je hold někdo blbej. Já se řídím tím co mi řeknou v servisu je hezký, že v ceníku je to za 3500 za komplet..když mě to odmítaj dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 dodělat to není problém ať už u ferdy, u mě nebo třeba u rolbaře v praze jestli to chceš přes autorizák tak asi nepochodíš.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Já se řídím tím co mi řeknou v servisu je hezký, že v ceníku je to za 3500 za komplet..když mě to odmítaj dodělat Nemůžeš srovnávat ceny v ceníku při objednání auta do výroby s cenou náhradních dílů. Ty jsou obvykle někde jinde. Autorizovaný servis nemá žádnou povinnost dodělávat nějakou výbavu, která na autě není z výroby. Oni to dost často ani neumí. Máš tady to tady celé jasně vysvětleno i s nabídkou lidí, kteří to jsou schopni provést. A na to muselo padnou 32 příspěvků. A ještě poznámka: Necituj bezprostředně předcházející příspěvek! Pravidla fora to nedovolují. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Tak hlavně v každém autorizovaném servisu ti řeknou něco jiného, když to neuměj tady, tak se zeptám jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 13. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 dodělat to není problém ať už u ferdy, u mě nebo třeba u rolbaře v praze jestli to chceš přes autorizák tak asi nepochodíš.. Jop. Lokality? Toho pana rolbaře najdu kde? Auto budu vyzvedávat v praze při koupi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 (editace) Vypnout chybová hlášení u Rolbaře neznamená správně nakódovat.... Editováno: 13. Červen 2016, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 jak víš, že to neumí upravit? Měl jsem za to, že dává hodně věcí ale nevím samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan22 Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 michal2009 kde na morave ta najdem(zadne led yeti chybove hlasenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 v hlavním městě moravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 (editace) Je někdo takový i poblíž Kolína, Poděbrad? Editováno: 15. Červen 2016, autor: osobne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 (editace) Jop. Lokality? Toho pana rolbaře najdu kde? Auto budu vyzvedávat v praze při koupi. Kobylisy Je někdo takový i poblíž Kolína, Poděbrad? Já. Editováno: 17. Červen 2016, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 A kde presne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 caute,dodelaval nekdo led do yeti rok 11 ? funguje to po uprave ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Po kódování u mě , ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 ok,sem ti psal driv sz a bez odezvy a ted se me naskytla svetla za dobry peniz tak abych nekoupil neco co pak nepujde musel bych to spojit zas s nejakym vyletem jak minule a to asi driv jak na jaro-leto nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Nic mi od tebe nedorazilo. Možná jsi použil konverzaci, kterou jsem smáznul na mé straně, to pak nic nepřijde. Jen nechápu, jak je možné, že to od tebe na první pohled odejde a já nic nedostanu. Asi chyba ve zdejším systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Problémy se SZ řešte v příslušné sekci, tady je to o LED světlech. Doporučuji se o tom v admin sekci zmínit, aby se na to někdo z kluků mrkl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 to je jasne nikdo tu teda neni kdo to udela pobliz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Prosim vas nevim nekdo, jestli jdou zadni FL svetla (ne LED!) dat i na PFL model 2010? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Diky. A kdybych se rozhodl pro LED, staci jen nakodovat nebo se musi resit i kabelaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.