Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny, nevěděl by někdo jestli se dá zapnou blikání blinkrů při otevření a zavření když mám originál centrál (nová konfortka s DO) /r.v.2003/. Předem děkuji.

Vloženo
Jen strucna otazka - da se to kontrolni blikani aktivovat i pri odemykani/zamykani klicem? U Roomsteru, kterej jsem mel, to tak fungovalo.

Mám dojem, že to dělá jen u aut s originálním alarmem z výroby.

• o 4 týdny později...
Vloženo

a kdyz jde aktivovat bliknuti, jde aktivovat i zatroubeni klaksonem? ze by mi to nejn bliklo, ale i tutlo?

Vloženo

no alarmem je to jasny, ale me by zajimalo jesti to jde i tim klaksonem + origo central

Vloženo
no alarmem je to jasny, ale me by zajimalo jesti to jde i tim klaksonem + origo central

myslim že by sa to dalo ofajať:-)

hodim mti večer schemu Bobiku? -_-

-_- supéééér :)

• o 11 měsíců později...
Vloženo

Nechcem otvárať dalšie téma.Mám Meta alarm s centrálom a ked zatvorím alebo otvorím dvere na dialkové tak mi ostanú svietit smerovky na splolujazdcovej strane.Musím po sebe viackrát otvorit a zatvoriť aby nesvietily .Už sa stalo aj to že počas jazdy mi svietily smerovky ,tak som musel zastavit a otvárať-zatvárať auto pokial to nebolo ok. Myslym si že nejaký spýnač od Meta ostane pricvaknuty a nerozopne sa , neviem kde mám hladat chybu.

Vedel by volakto poradit alebo riešil už takuto vec.Dakujem .

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím nechtěl jsem zakládat nové téma tak to napíšu sem. Mám malý problém vždy mi při zamčení vozidla centrálem jednou problikly směrovky, ale od určité doby mi po zamčení přestaly problikávat směrovky vozidlo se zamkne , ale směrovky neprobliknou. Nevím kde by mohla být chyba poraďte prosím děkuji...

Vloženo
Tipoval bych to na vadnej mikrospinac ve dverich. Zkus jestli se ti bude reagovat stropni svitilna na vsechny dvere.

Tak dveře jsem zkoušel všechny 4 a světlo se vždy rozsvítí tak nevím nemáte ještě nějaký poznatek dík.

Vloženo

Jo, je v zámku ve dveřích. V tom oranžovým. :) Jinak co se týče blikání při zamykání/odemykání, začal bych kontrolou přes VAG, jestli jsou správně nastaveny příslušný kanály a přečtení chyb v komfortce. To jsi už udělal?

Vloženo (editace)

ne to jsem ještě nezkůšal, ale už jsem na to přišel dělá to dveřní spínač v kufru mám sedana. Takže se musím mrknout na forum a najit jak vyměnit dveřní spinač. lol

Editováno: , autor: satan068

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...