Květen 11, 20178 r Lukason - to bude jen tvůj pocit. Ve více lidech jsme se o tom bavili, že to není poznat. maximálně podle pár jiných barev, které se v Kvasinách nelakují.
Květen 11, 20178 r Podle mne není na čem to poznat, to by popíralo všechny hodnoty hodnoty, které ŠA vyznává.Dneska se cokoliv vyrábí kdekoliv a nebýt etikety, nepoznáš nic.
Květen 11, 20178 r Jak jsem psal, nejspise asi ano, nic to ale nemeni na tom,... ze ten urcity smrad ( jak tomu nekdo rika ) z noveho auta je proste jiny nez klasicky skodovacky. Furt to ale nema na Mitshubishi, to je puch, jak kdyz v tom aute nekdo pestuje rejzi uz od mala
Květen 12, 20178 r 40 minutes ago, Dixik2 said: Zaujimave ze pri Full LED svetlach nie je ostrekovanie svetiel ??? Ale inek palec hore pre novy Karoq a ak to nezabije cena tak to bude u mna v garazi, teda ak si kupim aj garaz
Květen 12, 20178 r mojtor, cena? Tak bych počítal v základu (s motorem 1,0 TSi) od 500 tisíc Kč. Moc bych se divil, kdyby šel Karoq s cenou níž, než na jaké je Seat Ateca.
Květen 12, 20178 r 3 hours ago, stanmar said: mojtor, cena? Tak bych počítal v základu (s motorem 1,0 TSi) od 500 tisíc Kč. Moc bych se divil, kdyby šel Karoq s cenou níž, než na jaké je Seat Ateca. planoval som kupit Octaviu Style 1.4 TSI DSG - takmer full vybava za cca 30.000 €. Pokial by som sa dostal na max 33.000 € s 1.5 TSI s digitalnou pristrojovkou, tak by som to este asi prezil to Ateca: dnes mi predavjca v BA povedal ze cakacka je 11 mesiacov, Kvasinach asi preferuju Superb a Kodiaq. Aj Ked myslim ze aj Kodiaq ma dost dlhu cakacku Upraveno Květen 12, 20178 r od mojtor
Květen 17, 20178 r http://autoroad.cz/zajimavosti/86050-video-nemaskovana-skoda-karoq-se-prohanela-na-nurburgringu
Květen 18, 20178 r Priznám sa že na prvý dojem mi to ani nepripadá ako nové auto. Škodovka je už skoro uniformná ako Audi.
Květen 19, 20178 r 8 hours ago, MilanHos said: Za humny 4x4 pouze s TDI? Ateca aj Tiguan maju 4x4 aj s 1.4 TSI a aj TDI (110kW). TDI (140kW) bude mat iba 4x4 Ale viac mi chyba DCC, iba s 4x4? no skoda, chcel som k 1.5TSI
Květen 19, 20178 r Včera som niekde videl tabuľku motorov, kde 4x4 bolo voliteľné už pri 1.5TSI.. a v tom linku od Pawouka je tiež uvedené: Citovat Adaptivní tlumiče DCC jsou k dispozici ve verzi s pohonem všech kol pro 1,5 TSI a obě verze 2,0 TDI společně s výběrem jízdního profilu od stupně výbavy Ambition. Upraveno Květen 19, 20178 r od brrrrm
Květen 19, 20178 r 20 minutes ago, brrrrm said: Včera som niekde videl tabuľku motorov, kde 4x4 bolo voliteľné už pri 1.5TSI.. a v tom linku od Pawouka je tiež uvedené: Adaptivní tlumiče DCC jsou k dispozici ve verzi s pohonem všech kol pro 1,5 TSI a obě verze 2,0 TDI společně s výběrem jízdního profilu od stupně výbavy Ambition. To DCC len pre 4x4 ma mrzi. Octavka to ma aj pre prednokolku s vlecnou napravou. 4kolku nechcem, viem aj lepsie utratit 2000€ a este nosit stale navise 100kg, ked 99.9% casu budem na asfalte, z toho 75% v meste. DCC na nasich cestach by bolo lepsie utatenych 1000€. Ale drobne pozitivum je ze teda usetrim 1000€
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.