Prosinec 10, 20168 r Tak Auto Bild už novou podobu rapida zná viz příloha Píše od roku 2020, to by byla spíše 2.generace rapida. Vzhledem k tomu že OIII FL trefili, tak bych věřil i této podobě u rapida pro facelift. V našich médiích spekulace, že bude mít rapid rozdělené světlomety jako OIII FL, čemu nevěřím. Tak jak se vám líbí? Upraveno Prosinec 10, 20168 r od Yosef
Prosinec 11, 20168 r před 14 hodinami, LUKY-007 napsal: uff hrozne to omalovanky Ano, nejlepší vzadu ty dvě řady couvacích senzorů
Prosinec 13, 20168 r A nevěřím, že by měl Rapid čumák ve stylu Superbu, když to nemá ani facelift Octavie
Prosinec 13, 20168 r Tohle je taky jasná hospoda, co? @Pawouk Koukám, že Rapid hospodu nemá, škoda Upraveno Prosinec 13, 20168 r od janmatejicek
Prosinec 13, 20168 r @Trautenberk tak si sem pište co chcete a kam chcete, ale pak je to jen jeden velkej bordel, smyšlený informace, polopravdy a užitná hodnota = 0 To, že to je již druhé téma, které založil ten samý "informátor", není moje chyba
Prosinec 26, 20168 r Mně se ten facelift vzdáleného bratra vcelku líbí http://www.drivespark.com/car-reviews/skoda-rapid-review-expert-review-of-2017-skoda-rapid-019132.html
Prosinec 26, 20168 r Autor Sytic: ...... nemyslis vazne vid ? .... splacanina 3 modelu a 2 znacek, silenost nejvetsi,... maximalne co se mi libi, tak ze to ma el. sklapeny zrcatka, ale zase jen diky splacanine
Prosinec 26, 20168 r Lukason: Vypadá podle mě lépe než původní model. Vycházel jsem čistě z porovnání původní a faceliftové verze.
Prosinec 26, 20168 r Autor To asi ano, vypada lepe, ale asi jen proto, protoze je jeste vic spatlanej
Leden 5, 20178 r V 26. 12. 2016 at 18:50, sytic napsal: Mně se ten facelift vzdáleného bratra vcelku líbí http://www.drivespark.com/car-reviews/skoda-rapid-review-expert-review-of-2017-skoda-rapid-019132.html Mně se zase líbí FL blízkého bratra - Toleda. DLR vypadá efektně.
Leden 6, 20178 r Toledo FL ? kedy sa ocakava ? len dufam ze to neskonci tak ze seat bude krajsi ako skoda ;(
Leden 6, 20178 r Autor Dvouzonová klimatizace, LOW Bi-xenon predni svetlomety, Interier bude kompletne prepracovany aby zapadal do dnesniho designu automobilky, extrerier taktez
Leden 6, 20178 r právě, to je důležitá otázka, protože Rapid odpovídá současnému designu automobilky - až na přední světla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.