Popu Vloženo 7. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 (editace) . Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 (editace) Tak Auto Bild už novou podobu rapida zná viz příloha Píše od roku 2020, to by byla spíše 2.generace rapida. Vzhledem k tomu že OIII FL trefili, tak bych věřil i této podobě u rapida pro facelift. V našich médiích spekulace, že bude mít rapid rozdělené světlomety jako OIII FL, čemu nevěřím. Tak jak se vám líbí? Editováno: 10. Prosinec 2016, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 uff hrozne to omalovanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 před 14 hodinami, LUKY-007 napsal: uff hrozne to omalovanky Ano, nejlepší vzadu ty dvě řady couvacích senzorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Tak třeba by konečně pořádně fungovaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 A nevěřím, že by měl Rapid čumák ve stylu Superbu, když to nemá ani facelift Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Jen aby přední světla nebyly z FIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) Tohle je taky jasná hospoda, co? @Pawouk Koukám, že Rapid hospodu nemá, škoda Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: janmatejicek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 @janmatejicek http://forum.skodahome.cz/forum/300-hospůdka-u-rapida/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 @slapnahrabe no výborně, tak jsem koukal špatně šup tam s tím... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Tady pan Matejicek aspiruje na bonzaka a rejpala roku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 @Trautenberk tak si sem pište co chcete a kam chcete, ale pak je to jen jeden velkej bordel, smyšlený informace, polopravdy a užitná hodnota = 0 To, že to je již druhé téma, které založil ten samý "informátor", není moje chyba 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Mně se ten facelift vzdáleného bratra vcelku líbí http://www.drivespark.com/car-reviews/skoda-rapid-review-expert-review-of-2017-skoda-rapid-019132.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Sytic: ...... nemyslis vazne vid ? .... splacanina 3 modelu a 2 znacek, silenost nejvetsi,... maximalne co se mi libi, tak ze to ma el. sklapeny zrcatka, ale zase jen diky splacanine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Lukason: Vypadá podle mě lépe než původní model. Vycházel jsem čistě z porovnání původní a faceliftové verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 To asi ano, vypada lepe, ale asi jen proto, protoze je jeste vic spatlanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 V 26. 12. 2016 at 18:50, sytic napsal: Mně se ten facelift vzdáleného bratra vcelku líbí http://www.drivespark.com/car-reviews/skoda-rapid-review-expert-review-of-2017-skoda-rapid-019132.html Mně se zase líbí FL blízkého bratra - Toleda. DLR vypadá efektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 mě se také splácanina líbí, hlavně má super interiér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2017 motyll: ...... ano, Toledo FL se mi take moc libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Toledo FL ? kedy sa ocakava ? len dufam ze to neskonci tak ze seat bude krajsi ako skoda ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 tak to už je asi i teď Toledo hezčí jak Rapid 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Dvouzonová klimatizace, LOW Bi-xenon predni svetlomety, Interier bude kompletne prepracovany aby zapadal do dnesniho designu automobilky, extrerier taktez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Čo znamená dnešný dizajn automobilky? Dvojité predné svetlá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Lukas to pises o tolede ci rapidku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 právě, to je důležitá otázka, protože Rapid odpovídá současnému designu automobilky - až na přední světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.