Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

K těm tepelným hodnotám a jejich možností nastavení.
Dají se upravit hodnoty intenzity výhřevu i u volantu?
Zejména nástup mi přijde, oproti sedačkám, dosti pozvolný a to mám nastavenou největší intenzitu výhřevu.

Vloženo (editace)
V 10. 1. 2018 na 13:10, Sinister napsal:

Tak ako. Podarilo sa ti to rozbehať, alebo stále s neúspechom? Tiež by som to celkom uvítal..:)

Tak konečně to dotření funguje. Tři zásadní věci, které vypadají samozřejmě, ale nikdo to člověku nepřipomene: :D

- resetovat nastavení stěračů na rádiu 

- nechat auto “si pospat”...večer jsem resetoval a zamknul a ráno šlo (teda tímto si jistý nejsem)

- funguje to pouze za jízdy, nikoli při stání :D

Editováno: , autor: Zdenek Pastorek
Edit
Vloženo
před 20 hodinami, Aleš_BX napsal:

a alespoň jsem při přihlašování zjistil že mám vybitou baterku v klíčku, alespoň nedopadnu jako @kacer1, který nemohl ani nastartovat a musel jsem mu baterku půjčovat ze svého náhradního klíčku na horách v Rakousku...

naštartovať by sa malo dať aj bez batérie v DO, stlačením štartovacieho tlačidla širšou stranou DO

Vloženo (editace)

Aha...a já si ráno při 4°C říkal, proč tak a ne jinak... to dává smysl. Díky moc za objasnění, Jirko. :kol-47:;)

Tak potvrzeno - při cestě z práce domů při teplotě 6,5 stupně to fungovalo. Tak jsem rád. :D

Editováno: , autor: Zdenek Pastorek
Edit
Vloženo

Dnes nastaveno na voze bez LED interiérového osvětlení, tato možnost a lze pomocí ní u posledních Octávie3, tj. od 05/2017 přepínat zabarvení jak na navigaci, tak na barevném Maxi-Dotu(v barevné škále shodné s tím co umožňují vozy od výroby). Celkem hezká záležitost. 

Vloženo
před 13 hodinami, Zdenek Pastorek napsal:

Jsem z toho zmatený, Jirko. Včera ráno to fungovalo a dneska už zase ne. :D Při chvilce ještě jednou mrknu do VCP a resetuju rádio znovu. Snad se mi to podaří v práci, že bych to otestoval, jak pojedu domů... ;)

A ako si to robil cez VCP ak smiem vedieť...Mám totiž aj VCDS aj VCP, tak ked nebude fungovať jedno skusim cez druhé i keď pred VCP mám ešte rešpekt :D 

Vloženo

To opravdu nevím.

Petře ty máš přeci LED lišty ve dveřích, tak se Ti mění barva standardně - jak v lištách, tak v navigaci a v Maxi-Dotu.

Jde o to, že lze nastavit na vozech, které led lišty nemají a mění se jim nádech zabarvení pak jen v Navigaci a v barevném Maxi-Dotu.

Shodné s tímto videem jen bez lišt:

Vloženo

Jinak klucí, prosím vás, lze nastavit jiná citlivost ovládání hlasitosti na MF volantu? 

Mám dojem, že musím dlouho točit kolečkem.

Potřebjji, abych ho dvakrát pohladil a bylo ztlumeno. Jako tomu bylo na O II.

U OIII jezdím prstem po kolečku 8 krát a nic moc se neděje. 

Vloženo
před 10 hodinami, Sinister napsal:

A ako si to robil cez VCP ak smiem vedieť...Mám totiž aj VCDS aj VCP, tak ked nebude fungovať jedno skusim cez druhé i keď pred VCP mám ešte rešpekt :D 

Ano, nastavoval jsem to přes VCP. :kol-47: Tam jsou ty Byty pojmenované o číslo výše, čili 0=1, 1=2 atd. Ujistil mě v tom ferda25, protože jsem to už nastavil dávno. Jen s tím rozdílem, že jsem až dosud neudělal reset na rádiu a bylo vymalováno. :D

Vloženo

02/2017 lze také nastavit.

Mám tři typy:

1. ten Kodiaq co u něj stojí pán

2. černé RS combi

3. asi béžová nebo šedo/stříbrná O3 sedan - to mi k tobě přijde, ale nejsem si jist proč bys kupoval auto, které vlastně už máš...spíš ta černá RS combi pro radost

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...