Martab Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 Myslíš tak jak je to zde na FIII: https://www.youtube.com/watch?v=21Pny4Dlx_Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikino Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 před 24 minutami, Martab napsal: Myslíš tak jak je to zde na FIII: https://www.youtube.com/watch?v=21Pny4Dlx_Y Presne tak, nebo i klidne jako Sup, tam bila zhasne, zablika a pak plynule rozsviti bila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 Zkus: Modul 09 – Central Electronics - Adaptations 10 Leuchte2SL VLB22 Lichtfunktion C2 změnit na BlinkenlinksRampe Leuchte3SL VRB36 Lichtfunktion C3 změnit na BlinkenrechtsRampe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 Tu mas navod od Helmuta https://www.youtube.com/watch?v=cfTmqlO0SoQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikino Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 Díky, zítra otestuju, teď už se mi nechce ven :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabiasedan Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Ahoj .Nevíte někdo jak nakódovat na trojkovou octavii combi 2015 zadní led světla místo obyčejných ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 (editace) V 7.9.2019 na 19:04, LukášCBR napsal: Nejde to údajně od března MR 2016. Zjištěno na drive2.ru a briskoda.net Mám MR2018 (8/2017), @ferda25 bez problémů nakódoval, takže to jde. Editováno: 13. Září 2019, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikino Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 před 14 hodinami, Martab napsal: Zkus: Modul 09 – Central Electronics - Adaptations 10 Leuchte2SL VLB22 Lichtfunktion C2 změnit na BlinkenlinksRampe Leuchte3SL VRB36 Lichtfunktion C3 změnit na BlinkenrechtsRampe Tak....nezkusím nic, protože Octa je 2019 a nejdřív musím vyměnit VCDS kabel za V2 verzi...:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Má někdo radu na vypnutí startstopu, které se "napěťovou" metodou přes VCP nedaří a "automatickou" funkcí taky ne? U té položky bývala hodnota včetně jednotky voltu. A podle všeho sice VCP zapíše hodnotu 12.1, ale už ne tu jednotku. S ničím ostatním (kromě dev menu Swingu) problém není, jen tohle je nějaké zakleté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Existuje řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Stačilo by napsat "neřeknu" :-) 2 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k_ubi_s Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Zdarec, je tu někdo ochotný z Brna dokódovat něco do OIII (2019)? Jestli to teda půjde, je to activ. Šlo mi primárně o přisvěcení mlhovkami, sklápění pravého zrcátka při zpátečce, HHC, protočení ručiček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Měl bych otázku na ferdu25. Jsou to už čtyři roky co jsi odpovídal na otázku dodělání a nakodování Driving Mode Select. Je nějaká změna nebo platí to samé co před čtyřmi lety? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 před 10 hodinami, martikk napsal: Měl bych otázku na ferdu25. Jsou to už čtyři roky co jsi odpovídal na otázku dodělání a nakodování Driving Mode Select. Je nějaká změna nebo platí to samé co před čtyřmi lety? Ano lze ale nesmíš mít acc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 ACC není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 (editace) Ahoj, je mozne u novych modelu obecne zrusit kodovanim postupne rozvetsovani blinkru do strany? Prijde mi to jako strasny divadlo. V te souvislosti by nekoho mohlo zajimat, jestli by zpusob rozvecovani sel otocit na zhasinani, myslim najednou rozsvitit a zevnitr ven zhasinat. Tento efekt se mi zda prijatelnejsi esteticky. Nicmene klasicke blikami povazuji stale za nejnormalnejsi. diky Robert Editováno: 14. Září 2019, autor: Robert1010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 to mají poslední verze O III ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.t3 Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 (editace) Zdravím mám Octavii r.v 2015 Ambiente výbavu a nemám aktivní HHC, je postup z videa správný? Doma mám VCDS 16.8 co jsem používal na O2, zatím jsem se zkoušel připojit na O3 a ověřit že není aktivovaný a podle videa skutečně není. Hodnota bytu odpovídá nenastavenému HHC, na videu je zmínka o zapsání hodnoty 23, případně 63, může někdo poradit, osvětlit? A ještě se zeptám, mám doma jedny MM tlačítka na volant z jiného auta a ve svém je nemám, chtěl bych je instalovat a používat, jaká musí být jednotka, aby to uměla a kde se aktivuje multifunkce. Děkuji https://www.youtube.com/watch?v=Ov-YplV5zAk Editováno: 18. Září 2019, autor: tomas.t3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 V 11. 9. 2019 na 13:48, bojler napsal: Stačilo by napsat "neřeknu" :-) není to tajné řešení tajný na konkurečním webu? https://forum.octaviaclub.cz/topic/20976-start-stop-syst%C3%A9m-off/page/4/#comments osobně to mám vyřešeno vytažením monitoru akumulátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 myslim, ze postupy na verzi pred FL nefunguji na verzi po FL.. minimalne na nastaveni napeti aku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 (editace) před 6 hodinami, JiVi napsal: není to tajné řešení tajný na konkurečním webu? Není. O teplotním i napěťovém způsobu vím. Auto je čerstvé ze srpna a zřejmě VCP neumí s jednotkou ve výchozím stavu pracovat. Na soukromém autu jsem vypnul bez problému a teplotu vyčte. U aktuálního auta napěťová metoda nefunguje (automatickou funkcí se sice zapíše, ale startstop je v provozu, manuálně nedrží nastavenou hodnotu i přes hlášku o korektním zápise) a teplotu nenačte vůbec. Ferda řešení zjevně zná, ale nechce ho říct. Resp. nechce ho říct mně. Ovčáček: problém není v neznalosti obecného postupu, ale v tom, že ten postup na aktuálním autě ve výchozím stavu nefunguje. Prosím zkus se nevyjadřovat za každou cenu. před 12 minutami, JiVi napsal: myslim, ze postupy na verzi pred FL nefunguji na verzi po FL.. minimalne na nastaveni napeti aku Ony jsou změny i průběžně, nemusí to být ani vázáno na FL. Už u první OIII jsem musel dělat jiné kódování HHC oproti obecnému postupu. Editováno: 19. Září 2019, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 VCDS - origo, nova verze a dělal jsem měsíc staré LK FL a bez problému jen napětím. 110 KW motor... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 (editace) Na gateway 3Q0907530AC lze sice napětí změnit, ale výsledek je takový, že start/stop tímto řešením funguje dál. Řešení však existuje. Editováno: 19. Září 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 Zdar, neviete mi poradiť či v kódovaní vo VCDS pri svetlách ide nejako nastaviť rýchlost AFS svetiel natáčania alebo pod. ? :D preto že ešte pár mesiacov do zadu som tam zapol Diaľničné svetlá čo vypnem (zbytočnosť) a videl som že Adaptívne svetlá boli vypnute tak som ich zapol... (myslel som že ak pôjdem nad 90 tak sa trochu zodvihnú čo nerobia). Všetko som zasa vypol no mám taký pocit že sa svetlá natáčajú do menšieho uhlu ako pred tým. Alebo sa mi to len zdá a toto sa nedá vôbec kódovať ? RV. 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 Pokud kóduješ tyto vlastnosti, musíš vždy udělat základní nastavení světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.