Možnosti kódování u OIII - Stránka 122 - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII

Pawouk

Doporučené příspěvky

Ide to, len vacsina zabuda na zvysne adaptacie:

IDE03638-ENG116677-static AFS light-Abdimmgeschwindigkeit,50.0 %/s IDE03638-ENG116682-static AFS light-Maximaltemperatur,100.0 °C IDE03638-ENG116679-static AFS light-obere Grenztemperatur,95.0 °C IDE03638-ENG116681-static AFS light-Oberer Lenkradwinkel,90 ° IDE03638-ENG116680-static AFS light-untere Grenztemperatur,80.0 °C IDE03638-ENG116678-static AFS light-Unterer Lenkradwinkel,30

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Corner kodovani

BCM 09 
Bezpecnostni kod 31347
10 - Adaptace

Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B 12 změnit na Abbiegelicht links
Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B 13 změnit na Abbiegelicht rechts 

IDE03638-ENG116677-static AFS light-Abdimmgeschwindigkeit změnit na 50.0 %/s 
IDE03638-ENG116682-static AFS light-Maximaltemperatur změnit na 100.0 °C 
IDE03638-ENG116679-static AFS light-obere Grenztemperatur změnit na 95.0 °C 
IDE03638-ENG116681-static AFS light-Oberer Lenkradwinkel změnit na 90 ° 
IDE03638-ENG116680-static AFS light-untere Grenztemperatur změnit na 80.0 °C 
IDE03638-ENG116678-static AFS light-Unterer Lenkradwinkel změnit na 30

Hill Hold Control (HHC)
3 ABS

byte 25 zaskrtnout 0

Pripadne u nás zdarma v praze

www.auto-prestavby.cz

Editováno: , autor: jtfcobra
Odkaz ke komentáři

Zdravím, je tu ještě někdo disponující VAGem/VCP z Moravskoslezského kraje, který by mi dokázal nakódovat u ambientního osvětlení 30 barev, namísto originálních 10?

Bohužel se mi to za pomoci Caristy a CarScanneru nedaří. 
Díky. 

Editováno: , autor: LukášCBR
Odkaz ke komentáři

Zdravím  chci se zeptat a nikde jsem nenašel zda je to možné.Mám nakodované rozpoznavání značek přes kameru a mám Columbuse.O co mi jde Zda je možné zobrazovat značky z navigace na Maxidotu?Nevím jestli nemám špatně nakodováno ale neustale se mi v navigaci zobrazují značky z kamery,což  je při nepřečtení značek obce k ničemu.Vím že existuje možnost zobrazení značek v naviagaci u aut bez kamery,ale četl jsem že v kombinaci obojího dává přednost zobrazení značek z navigace o což mi jde,ale mě se cpou značky z kamery.O3 2013 Díky za radu

Odkaz ke komentáři

V 13. 11. 2021 na 9:09, Petr Kubíček napsal:

Zdravím  chci se zeptat a nikde jsem nenašel zda je to možné.Mám nakodované rozpoznavání značek přes kameru a mám Columbuse.O co mi jde Zda je možné zobrazovat značky z navigace na Maxidotu?Nevím jestli nemám špatně nakodováno ale neustale se mi v navigaci zobrazují značky z kamery,což  je při nepřečtení značek obce k ničemu.Vím že existuje možnost zobrazení značek v naviagaci u aut bez kamery,ale četl jsem že v kombinaci obojího dává přednost zobrazení značek z navigace o což mi jde,ale mě se cpou značky z kamery.O3 2013 Díky za radu

Rozšířit  

Pokud jsi puvodne mel kameru a nemel dokodovane cteni dopravnich znacek musis to zapnout i v jednotce 17

Controller 17 (Instruments)

07 Coding

Byte 5

Bit 2 Enable - "Traffic Sign Recognition installed"

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...