Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To Hravec: ta morava mi dlouhodobě nevycházela zato přes viewerovo město jezdím minimálně dvakrát týdně takže tak.

Nevite nekdo jak deaktivovat pipani u nepripoutaneho spolujezdce ?

Tak včera jsem dokódoval Bicistovi k jeho spokojenosti:

-Corner

-protočení ručiček

-sklopení zrcátka při zpátečce

-množství paliva k dotankování na maxidotu

-zobrazení rychlosti ventilátoru klimatizace v poloze auto

-odstranění AM pásma na Boleru

:kol-47:

To je paráda a když jsem četl, že jsi z Jižních Čech - radost ještě větší :kol-48:

Mám RS 3 TSI a potřebuji dokodovat.

1.CORNER tak, aby svítily obě žárovky (ve škodovse mi to nakodovali a svítí mi jen jedna ta vnitřní). :kol-32:

2. sklopení pravého zrcátka při zpátečce.

Jeden malý dotaz, proč na BOLERU odstraňujete AM pásmo - má to nějaký vlin na funkci?

Jsem z Tábora a rád dojedu - tak jestli si uděláš čas budu móc rád.

sprcek@quick.cz

Hlavně než cokoliv uděláte je nutné si udělat zálohu adaptací(sice to trvá skoro 30 minut u BCM jednotky, ale vyplatí se). Má reakce tu byla z důvodů řešení už u třech Oktávek, kde někdo prostě zkoušel měnit a už pak nevěděl co změnil a z auta měl vánoční stromeček. 

Malý dotaz, existuje možnost, jak vše vrátit do původního, továrního stavu? Nebo je to nevratné? V servisu mi to také nastavili, ale svítí na př. ambietní osvětlení i ve dne a nejen to, asi jak píše ferda, vánoce!

Upraveno od acro

Já osobně vím, že překliknout se může úplně každý a mít možnost cesty zpět je vždy důležité.

Do původního stavu se to dostane přes ON-lINE kodování. Je to, jako by se provedla výměna za novou jednotku. Auto je po tomto  v sestavě, když opustí výrobní  linku. Vše,co jste po té dodělali, tam nebude. A to v případě, pokud není zaneseno PR číslo výbavy v databázi škodovky.

Upraveno od DIAGNOSTIK

Nejen VAS umí vytvořit adaptační sadu podle PR čísel, ale tady jde o to, aby v případě problémů se vše řešilo na místě, tj. jak píše Hravec jen pomocí VCDS, které umí kompletně zálohovat staré adaptace. A pak není problém si znovu vytvořit nový soubor s adaptacemi a jen obyčejným porovnáním zjistit kde člověk udělal, i případně jen překliknutím, nevědomky chybu. Neberte to vůbec špatně. Určitě toto zdržuje, ale zase je to jistota.

Můj požadavek byl, rožnout zadní led v denním svícení a skl. zrcátko. To svícení se právě moc nezdařilo, sice svítí, ale tam kde by nemělo svítit nic. Asi rozdíl v kodovani z xenonama nebo normálními světly. Zrcátko bych již ani nechtěl, nechodí to tak, jako s el sedadly!

Upraveno od acro

Autorizaci i často zprostredkovaji zvýšení výkonu motoru, takže klidně můžou mit i vcds nebo nějakého člověka co ho vlastni a trochu s tím umí....

Nejen VAS umí vytvořit adaptační sadu podle PR čísel, ale tady jde o to, aby v případě problémů se vše řešilo na místě, tj. jak píše Hravec jen pomocí VCDS, které umí kompletně zálohovat staré adaptace. A pak není problém si znovu vytvořit nový soubor s adaptacemi a jen obyčejným porovnáním zjistit kde člověk udělal, i případně jen překliknutím, nevědomky chybu. Neberte to vůbec špatně. Určitě toto zdržuje, ale zase je to jistota.

Zdravím Ferdo

od Hravce jsem na tebe dostal doporučení, jsem z Tábora a to do Strakonic není daleko a rád přijedu jestli si na mne uděláš čas.

Potřebuji nakodovat sklápění zrcátka při couvání a corner funkci ( v servisu to zkoušeli a svítí mi při corner jen jedna vnitřní žárovka z mlhovek - což je mimo)

Pokud dokážeš deaktivovat ještě STOP-START tak :kol-47: :kol-47: :kol-47:

ferdo25 poslal jsem ti SZ

Upraveno od Jiříček

Tak u Jiříčka vše nastaveno:

corner na RS

obě zadní mlhovky

zrcátko

aktivováno HHC

trvalá deaktivace start/stop

Nechtěl: asistenta únavy a už měl XDS a možnost přepnout ESP do módu: SPORT(to vše umí ve Strakonicích)

Upraveno od ferda25

Jak lze nakodovat asistenta unavy? 

Diky

jj, Ferda to je sázka na jistotu, s tím se my cvičené opice postupující podle návodů nemůžeme rovnat... :kol-47:

pěkné pěkné, moc dobře vím, proč na Tebe odkazuji zájemce !

stejně Tě jednou budu muset navštívit, ale ještě nevím kdy...

nechceš mi za odměnu prozradit přes SZ aktivaci HHC ? (bývalká měla v O II FL a v O III nemá a je z toho špatná)

Potvrzuji a Ferdo ještě jednou díky - u Ferdy jsem měl velmi dobrý pocit, prostě profesionální práce. (jak již jsem jednou odpovídal u Ferdy jsou zázraky ihned a nemožné do tří dnů :) :) :) )

Měl bych jeden námět. Nedalo by se dokódovat aby se u BOLERA při vypnutém displeji objevily hodiny? Zatím jsou vidět jen když je radio vypnuté a zapalování zap. Když si nastavím vypínání displeje tak je tento opravdu vypnutý. Ty hodiny vypadají celkem hezky tak proč je neukázat?

Co vy borci kodéři na to?

Tak dnes nastaveno a odladěno s Ferda25:

Aktivace HHC

Nastavení XDS (ESC Sport)

Odladění zadních LED světel po výměně za obyčejné

Aktivace Kontroly tlaku v pneumatikách

Ještě jednou moc děkuji za perfektní práci!!! :kol-47:  L.

Jojo, moc děkuji za doporučení  :kol-47:

Good Job !

HHC je co?

Jak se resi dokodovani kontroly tlaku v pneu, kdyz tam neni to tlacitko? Resp. jak se nastavuje ta "nulova poloha" kdyz jsou vsechny pneu spravne doufoukane?

Kalibrace se dělá přes nabídku v rádiu, takže extra tlačítko tam není,předpokládám, že dokodováním se tahle možnost objeví i v rádiu.

Upraveno od Sanek81

Zajimave, diky za rychlou odpoved.

Přesně tak vše se nastavuje přes rádio nebo navigaci(včetně volby ESC sport).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.