Pawouk Vloženo 19. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Pánové, dotaz je naprosto jednoznačný, tu zbytečnou žumpu, co jste tady vytvořili, jsem smazal. Držte se tématu, tady nejste v hospodě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Pořádek je potřeba dělat,to je pravda,ale někdy je něčeho až příliš a někdy je ta žumpa potřebná(i když tato zrovna třebas nebyla) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 V 15. 1. 2018 na 19:52, ferda25 napsal: Dnes nastaveno na voze bez LED interiérového osvětlení, tato možnost a lze pomocí ní u posledních Octávie3, tj. od 05/2017 přepínat zabarvení jak na navigaci, tak na barevném Maxi-Dotu(v barevné škále shodné s tím co umožňují vozy od výroby). Celkem hezká záležitost. Dá se to i na předface? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 V 11.1.2018 na 20:40, omicron napsal: Takže opět velké díky Ferdovi ...volant se již nyní zahřeje automaticky při poklesu venkovní teploty, šikovné... Pokud máte ve výbavě tak doporučuji nakódování - automatickou aktivaci, v těchto chladných dnech je to výborná a užitečná vychytávka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 lidičky mám takový specifický dotaz, netušíte zda-li neexistuje nějaká možnost ,jak přidat ukazatel teploty oleje někam staticky? Dokáži si toto zobrazit na Maxidotu, ale přijdu tím např o zobrazení aktuální spotřeby apod.. viz. zde: Líbilo by se mi, kdyby nějaký způsobem šlo sem do tohoto zobrazení dostat více údajů a nebo mě napadlo zda-li by údaj o teplotě oleje nešlo dostat na Columbuse do horní lišty, jak jsou hodiny, teplota apod... viz. zde: Neměl by někdo nějaký nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 On 13. 1. 2018 at 10:41 AM, Devil... said: oživím svůj dotaz ohledně auto-vytažení oken při dešti, jelikož se mi do teĎ nikdo nevyjádřil. Našel jsem na zahraničním foru u VW, že je třeba zaškrtnout položku viz. bohužel mi to VAG nebere. Vím že je to VW, ale nemělo by to být stejné i pro Octavii? Zkoušel jsem nastavit co se kde dalo, ale vytažení oken ne a ne nakodovat Povedlo se mi nakodovat auto-vytažení oken, takže to opravdu jde. Mohl by mi někdo, kdo tuto funkci využívá potvrdit, že to takto opravdu fungovat má? Aby mi tato funkce fungovala musím se zapnutým zapalováním stáhnout okna klasicky přes tlačítka, vypnout zapalování, zamknout auto a pak vše funguje. Pokud bych, ale okna stáhl pouze dálkou, pak zamkl, apod.. tak mi to nikdy nefunguje, je to takto správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Nastavoval jste někdo, ideálně na OIII po FL, čidlo vlhkosti na nové hodnoty? Na před FL to mělo docela dost majitelů a s příchodem FL se situace nějak výrazně nezlepšila. Přitom mám nastavený nejintenzivnější profil v infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfire Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 ahojte, dorobil som si na o3rs vyhrievane predne sklo z o3hl. vyhrev funguje skvelo, panel mam najnovsi s webastom a vyhrevom predneho skla, ale nevie niekto jak nakodovat do climatronic menu ikonu vyhrevu predneho skla? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motis Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Ahoj všem, minulý týden mi MaroCZ nakódovál pár věcí, nakódováno mám HHC, vypnutí SSS a různé jiné vychytávky. Za vše mu moc děkuji a pokud někdo něco potřebuje nakódovat v okolí Opavy a Ostravy , tak se klidně na něho obraťte. Perfektní spolupráce, rychlá odezva a vše šlape jak má. Díky MaroCZ. Editováno: 8. Únor 2018, autor: motis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aja30 Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Ahoj dokázal by mi někdo poradit s možností kódovaní (přidaní funkci) na Octavia III 2016? Mám program VCP5 dokážu se připojit a odblokovat některé funkce. Například pootočení ručiček budíku, Zablokování AM rozsahu radia, Zobrazení otáček ventilátoru v režimu automat atd… Vše v dlouhém kódovaní. Chtěl bych ještě povolit automatické přepnutí dálkových světel (Smart Light Assist). To se mi ale nedaří asi dělám někde chybu automat se na Maxidot ukáže ikonu (dálkové světlo A) ale vzápětí napíše chyba Light Assist. Asi něco někde je potřeba ještě povolit. Jde o klasické světlomety a samozřejmě mám funkci automatického rozsvěcení a Lane Assist Dále povolení přisvícení mlhových světel (Corner funkci). Nebo vypnout kontrolu osvětlení SPZ při výměnu za LED. Pomůže někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 TPI pro všechny co mají kameru za předním sklem a chtějí si ověřit její správnou funkčnost: 2049715_1.pdf Tentokrát za mě jednoduchý a rychlý postup. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 Nastavitelné Easy entry přes MIB: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 Rekl bych ze to mam na Octavce my2016. Ale mozna jsem to kdysi kodoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 (editace) Mam 1/2 roku starou O3FL v maxim. vybave (LK atd.) a EasyEntry me dodelaval nedavno prave Ferda, ještě natvrdo. Volitelne do Infotainmentu to ještě neslo... Tak tedy nevim, jako to O3 vlastne mas...? Editováno: 18. Únor 2018, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamRS Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Ahojte, vedeli by ste mi odporucit niekoho na odblokovanie videa v O3 colmbus? okolie BA, SC, DS? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfire Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 (editace) před 10 hodinami, AdamRS napsal: Ahojte, vedeli by ste mi odporucit niekoho na odblokovanie videa v O3 colmbus? okolie BA, SC, DS? dakujem Cawko ja som z okolia DS . Napis SZ. Editováno: 20. Únor 2018, autor: Xfire 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 V 18. 1. 2018 na 17:40, Aleš_BX napsal: setkal se už někdo s požadavkem, aby při zařazené zpátečce blikaly varovné blinkry? jde to vůbec dokódovat? Trochu se zpožděním (sleduju to tu méně, co jsem změnil vozidlo) - tohle je AFAIK legislativní požadavek ve Slovinsku (nebo aspoň byl, když jsem tam byl před deseti lety na dovolené), takže bych očekával, že Škoda bude mít možnost tohle softwarově řídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didix Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Tak konečně nakódováno skoro vše co bylo možné (odblok obrazu, coming/leaving na denní, při denních i zadní světla, led na spz a mlhovky, protočení ručiček, sklopení zrcátka při zpátečce, zamknutí kufru zevnitř i na klíček, esp off/sport, zamknutí nastartovaného auta...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 (editace) Jde dokodovat i umělej zvuk motoru? Nebo drive mode select? Editováno: 2. Březen 2018, autor: Ulipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Ahojte.. Dal jsem si na RS3 LED místo mlhovek a corneru, ale hlásí mi chybu prasklé žárovky.. můžete mi prosím někdo napsat jak nakodovat, že tam mám LED? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Ahoj, ak mam Auto Light Assist a Sledovanie mrtveho uhla - pôjde dokódovať Lane Assist? Dakujem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Myslím, že ne. Dle mého k tomu bude potřeba kamera, která u lane assistu je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 V 15. 1. 2018 na 21:41, ferda25 napsal: To opravdu nevím. Petře ty máš přeci LED lišty ve dveřích, tak se Ti mění barva standardně - jak v lištách, tak v navigaci a v Maxi-Dotu. Jde o to, že lze nastavit na vozech, které led lišty nemají a mění se jim nádech zabarvení pak jen v Navigaci a v barevném Maxi-Dotu. Shodné s tímto videem jen bez lišt: Jde to dodělat i pro Columbus co byl před 22KT 2017 ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave_vac Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Ahoj, doporučil by mi tady někdo někoho na kódování O3 v okolí Zlína? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KotyF Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 zdravím měl bych dotaz, dokázal by zde někdo provést výměnu rádia bolero Mib1 za Mib2.5 rok výroby 2018 na voze MR2014 . Případně jestli je to vůbec možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.