Hkubes Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Najde se někdo z blízkého okolí Brna, Jihlavy kdo mi vypnul otravný START-STOP? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 (editace) Caute viem nejak upravit posilnovac riadenia aby siel lahsie ? Skusal som to dat aspon na automaticky a pise ze musim zadat kod. Neviete niekto ten bezpecnostny kod ? Aktualne je to na "Tlacitko volby jizdniho profilu" tomu nejak nerozumiem tak dik za pomoc :D Octavia 3 Greenline rv. 2014 Editováno: 8. Únor 2019, autor: luk_sk Auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 No ze pokial mas v aute volbu jazdneho rezimu,tuhost riadenia si navolis sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 No ale ja ho nemam :D tak že by som to rad zmenil len pýta bezpecnostny kod tak sa pýtam či ho niekto nevie aby som si to zmenil :D Neviem prečo je to tak nastavené keď nikde nemam možnosť volby jazdného režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 19249 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Nedá sa nejako dokódovať aby auto samo zastavilo napr ak je zapnutý parkovaci pilot auto samo parkuje a ak by bola prekážka aby zastavil. Niečo som čítal ze to aj tak má fungovať len neneviem ci nie len na automatickej prevodovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Ten maneuvre assist (nebo jak se to presne jmenuje) funguje az od FL. Jak u DSG, tak u manualu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 No tak neviem. Toto mam v návode k autu rv. 2014. Info k parkovaci pilot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Tak ho nejspis skodovka zpetne upravila - blbe. Pred FL tohle zkratka nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Ale jestli se nepletu, tak i u před FL se dá nakódovat, aby když se při parkování přiblížíš k překážce víc, než je bezpečné, tak to zaťápne brzdy. Myslím, že to sem dával Ferda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 tak to by ma zaujimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Mna takisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Tak Ferda to dával do kategorie Superba. Otázka je, zda by to šlo u O3. citace: "Na Superbech od 11/2016 s PLA lze aktivovat funkci manévrovacího brždění. U dříve narozených aut je nutné vyměnit PLA jednotku. Malé video na autě z listopadu 2017": NVEExport.wmv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Chlapi nejste tu někdo ze Severní Moravy (ideálně někde Zábřeh, Šumperk, Mohelnice, Olomouc atd.), kdo by mohl dokódovat HHC na O3 2015, případně ještě něco co by šlo jen přes VCDS a ne přes Caristu, kterou jsem si už spoustu věcí aktivoval, ale HHC mi tam nefunguje. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 ZbyšekSU Zkus VašaPV, Prostějov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Díky, Vášu vím. Chtěl jsem k němu původně po koupi O3, ale pak se to zvrhlo směrem ke Caristě a 90% věcí co jsem chtěl jsem si pozapínal sám. Mám ho ale v záloze kdybych někdy jel tím směrem a neměl to ještě v té době doděláno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Další dotaz. Lze u O3 dokódovat omezovač rychlosti, nebo je nutný nějaký HW, který v normálním autě není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Speed limiter mám na páčce, kde je tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 U manuálu je jiný pedál plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Mám OIII FL s halogeny, bez senzoru světel, a všiml jsem si, že když mám spínač světel v prostřední poloze (parkovačky) a zároveň zapnuté zapalování, tak vpředu svítí denní svícení naplno. To má výhodu, že se dá jezdit s denním svícením a zároveň být dobře viditelný zezadu, ale na druhou stranu se při nočním stání s nastartovaným motorem (např. na žel. přejezdu) nedají nijak ztlumit přední světla - buď svítí potkávačky nebo DRL naplno. Otázka: Dá se nějak nakódovat, aby se při zatažené ruční brzdě a spínači světel v prostřední poloze přeplo denní svícení na parkovačky? Zkoušel jsem nastavit vypnutí DRL při zatažené ručce, to ale funguje jen se spínačem světel v první poloze, tzn. jen když nesvítí zadní světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Proto lze úspěšné použít vlastnost - "Handbremse ist angezogen" a nastavit svítivost na "0" a "minimalizaci", pro každý okruh co potřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Celkem zajímavé: https://www.clubseatleon.net/viewtopic.php?f=40&t=117000 video s 1.4 tsi: https://www.youtube.com/watch?v=t9jvKaaz6Pw&feature=youtu.be Funguje i na G7... Asi pánové u Seatu moc neřeší typ motoru a ty jejich sound aktuatory fungují na všech autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 16. Únor 2019 Sdílet Vloženo 16. Únor 2019 Dobrý den, je možné zkontrolovat nabíjení baterie v systému MaxiDot v Octavia 3 FL nebo možné kódování pomocí VCDS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 16. Únor 2019 Sdílet Vloženo 16. Únor 2019 27 minut temu, Aleš_BX napisał: ne .... nebo také ne.... Je to škoda, protože v Octavii 3 před výtahem bylo možné zkontrolovat baterii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 16. Únor 2019 Sdílet Vloženo 16. Únor 2019 24 minuty temu, Aleš_BX napisał: ano u před FL to standardně na maxidotu bylo možné... Je možné zobrazit v aplikaci OneApp, ale musíte připojit smartphone a pak máme data o baterii ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.