Červenec 30, 20196 r Díky za odpověď. Vypadá to celkem pěkně. Poradí někdo jak nakódovat, případně jestli to tu někdo umí kolem Benešova?
Červenec 30, 20196 r Ahoj zkoušel jste někdo čínskej kábl HEX V2 19.6 na octávce RS 180 KW vyrobené 1Q 2019? Zkusil jsem na půjčeným 18.9.1, píše nepodporovaný model, psal jsem číňanovi zda-li to půjde, odepsal že nedoporučuje koupit, vzhledem k nestabilní komunikaci modelů 2019. Máte někdo zkušenost?
Srpen 1, 20196 r Jak to vlastně funguje ty řasy? Přijde. Mi že ty řasy jsou průhledný a pod nima je žárovka, která se rozsvítí s hlavnima světlama. Včera večer jsem na to koukal a zdálo se mi že to světlo je do žluta. Je to možný?
Srpen 1, 20196 r Je tam normalne zarovka jako parkovacka. Sviti to kdyz rozsvitis svetla do polohy parkovacek, nebo kdyz rozsvitis xenony.
Srpen 1, 20196 r Takže aby to světlo bylo bílý a ladilo k tomu celkově tak by to chtělo výměnu za LED.
Srpen 1, 20196 r jj přesně, ledky a nechat dokodovat aby nehlásily chybu, nebo koupit nějaké s tim can bus, potom popřípadě dokodovat aby svítily i při denních světlech :)
Srpen 4, 20196 r Ahoj. Cetl jsem 18 stranek, ale snad casem dam vsech 94. Jenom se chci zeptat, zda se tu neobjevil nekdo v okoli Pardubice, Hradce, Litomysle, kdo umi dokodovat. Hlavne mi jde o corner, vypnuti start stop, aktivovat druhou mlhovku, pripadne protoceni rucicek u budiku. Deaktivace AM pásma v rádiu,ESP a ESP Sport (ruzne rezimy ESP). Coming home, leaving home, asistent rozjezdu do kopce, automaticke zavreni oken pri desti. Auto bude v zari,tak jeste je cas, ale proc se nezeptat predem, ze? Upraveno Srpen 4, 20196 r od Mahlpo
Srpen 6, 20196 r Dnes aktivován první prediktivní ACC(shodné s funkcí Arteona) - fotografie jsou z face Golfa7, ale na Octávii3 s tím rovněž nebude problém... Upraveno Srpen 6, 20196 r od ferda25
Srpen 6, 20196 r Šikovné, zrovna jsem si říkal, jestli se to neobjeví i u O3FL? To se docela hodí, viděl jsem to na novém Pašíkovi. Jestli to rozchodíš i na O3FL tak se ti ozvu? Viděl jsi Ferdo toto ? Nakódovat by jsi asi uměl, že? Dokážeš odpovědět, jak to opravdu funguje - viz diskuze k tomu automatickému KESSY uzamknutí ?
Srpen 6, 20196 r Tolerance nebyla na pořadu dne. Funguje shodně jako v novém face Superbovi3 nebo Arteonu....
Srpen 6, 20196 r Aha, takže u této konkrétní úpravy jsou informace o max. rychlosti brány pouze ze čtení dopravních značek? Rychlost je upravena přesně podle přečtené značky? A navigační data asi tedy nejsou (zatím) nijak zohledněna?
Srpen 6, 20196 r Pokud to má fungovat jako v SIII FL nebo Arteonu, tak to používá data z navigace, pokud se tyto data liší od přečtených, řídí se omezením které je dáno přečtenými značkami.
Srpen 6, 20196 r Ne, však to píše, že přijde 70 km/h a to tu značku ještě nevidí tj. reaguje jak na to co je v navigaci, tak na to co přečte ze silnice... Toleranci = myšleno, že by mělo mít možnost si nastavit o kolik to má jet vždy víc....to je ale nesmyl, protože vždy si mohu na páčce přidat rychlost a nebo ubrat i v rámci fungujícího pACC.
Srpen 6, 20196 r @ferda25 on @omicron asi myslel, aby mu to na tom ACC vždy těch třeba +5km/h nastavilo samo, což by mne dávalo větší smysl.
Srpen 6, 20196 r Ten offset ale bývá u prediktivních tempomatů nastavitelný. Podle toho screenshotu to umí tedy i přibrzdit před ostřejší zatáčkou, funkce "Pozor na zatáčky" ? A Ferdo, je to tedy pouze kodovani, není to omezene jen nejake modely ?
Srpen 6, 20196 r Právě teď, ferda25 napsal: Kódování je tak 5% úspěchu. Na face O3 s ACC to dokážu aktivovat na každé. Takže u faceliftu není nijak omezen modelový rok ? U mě MR2018 (výroba myslím srpen-září 2017) ?
Srpen 7, 20196 r Otazka k aktivaci prediktivni funkce - jde doplnit i do dalsich modelu s adaptivnim tempomatem, lane assistem a navigaci?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.