Farnell Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Zdravim, mam takovej asi divnej proble,. Kdyz prudceji pridam plyn nebo zabrzdim, tak se ozve v ridicovych i spolujezdcovych dverich takovy lupnuti. Nesetkal jste se s tim nekdo? Diky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 (editace) Jo, bohužel jsem se s tím taky setkal, ale nevím čím to je, takže taky uvítám radu někoho, kdo opravdu ví, co s tím. BTW: zjistil jsem ale, že mi to dělá u všech dveří, ale jen u těch, u kterých zrovan sedím, to slyším. Dřív jsem si myslel, že to jsou jen řidičovy, ale ejhle, stačilo se jednou nechat svézt ve vlastním autě a nestačil jsem se divit... Takže sem s radami, jak to odstranit... Editováno: 27. Září 2006, autor: MrFormat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezmar Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Zdravím. U Oktávie jsem se setkal s tím, že na dveřních pantech (všechny dveře) byla lehce povolená kónická vystřeďovací matice. Většinou na horním pantu. Proto také při dovírání dveře jakoby lehce nadskočily a v otevřeném stavu byla na dveřích ve svislém směru malá vůle. Po dotažení matice bylo vše O.K. Konstrukce pantu je velmi podobná, né-li stejná. Jestli tato závada způsobuje popsaný problém nevím. Každopádně doporučuji kontrolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 28. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Zdravím. U Oktávie jsem se setkal s tím, že na dveřních pantech (všechny dveře) byla lehce povolená kónická vystřeďovací matice. Většinou na horním pantu. Proto také při dovírání dveře jakoby lehce nadskočily a v otevřeném stavu byla na dveřích ve svislém směru malá vůle. Po dotažení matice bylo vše O.K. Konstrukce pantu je velmi podobná, né-li stejná. Jestli tato závada způsobuje popsaný problém nevím. Každopádně doporučuji kontrolu. Tim to asi nebude (na panty jsem koukal) to auto mam teprve tri mesice a uz v nem jsou takovyhle nechutny pazvuky tak nevim jestli se na to mam jit zeptat do servisu, nevim co by rikali na slovo zaruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Dela mi to taky a sere mi to tak, ze bych vzdycky nejradsi vystoupil, uz jsem mel dvere stokrat rozdelany, vsechno pretesnil, snazil se obalit vsechno, co by mohlo klapat, nic nepomohlo a uz zacinam pochybovat, jestli je to vubec ve dverich, jestli to neni spis ve sloupku mezi dverma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 28. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Dela mi to taky a sere mi to tak, ze bych vzdycky nejradsi vystoupil, uz jsem mel dvere stokrat rozdelany, vsechno pretesnil, snazil se obalit vsechno, co by mohlo klapat, nic nepomohlo a uz zacinam pochybovat, jestli je to vubec ve dverich, jestli to neni spis ve sloupku mezi dverma... Presne tak, skoro mi to opravdu pripada ze je to nekde u nebo v sloupku, nejdriv jsem myslel plasty na sloupku, ale to se mi nedokazalo potvrdit... Ale tenhle zvuk mi presne delala 105-ka, ale to bylo tim, ze byla komplet zkroucena kastle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.