petrator Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Ahoj kluci,mam takovy problemek.Dneska jsem si vsiml ze se mi smazaly vsechny udaje z pocitace,a to celkove ujete kilometry,prumerna spotreba,a celkovy ujety cas.Baterku jsem neodpojoval,a ani s tim nic nedelal.Nemuzete mi poradit cim to muze byt? DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 z pamate jedna alebo pamate dva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Paměť 1 se ti maže po 2 hodinách vypnutého motoru. Paměť 2 se maže po 100hodinách jízdy, nebo 10 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Ahoj,je to smazane z pamete 2.Je to jako kdybych odpojil baterku,a ono se to vymazalo,akorat ze hodiny mi zustaly porad stejne,tedy v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 alebo sa to vymaze ak podrzis to spodne tlaciktko, ktorym si prepinas pamate 1 a 2, na pravej packe vedla volantu, kurna nenapadne ma nazov tej packy nehral sa ti niekto s a volantom a tym ipúackami okolo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 no nejsem si uplne jistej ale ja myslim ze jsem nic nemackal.To bych ji musel mackat dyl aby se to smazlo,a to si myslim ze ne,ale ruku do ohne za to asdi nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Nazov tlacitka je "reset" a pamat sa vynuluje pri podrzani 2 a viac sekund. pri stlaceni (0,5sec) sa prepinaju pamate... asi tak ze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 smazal jsi to asi tím resetem zkus vag jestli tam není chyba? nezlob se ale využiju tvoje téma já mám face budíky na fábce dodělávka a dodělal jsem si i tep.čidlo nedávno jsem jel a ozvalo se takové to gong no a u teploty z venku co je se mi objevila hvězdička a teď se mi stáva že po otočení klíčku mi naběhne teplota a párkrat zabliiká proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 (editace) Upozornenie na možnosť námrazy.Robí to každý PP.Prečítaj si návod k vozu. Editováno: 29. Listopad 2008, autor: vikino1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Ale já mám fabku mr2001 takže předface a dodělával jsem face budíky s pp, tak jsem měl strach aby to nebylo něco jinýho ale díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Ahoj kluci,mam takovy problemek.Dneska jsem si vsiml ze se mi smazaly vsechny udaje z pocitace,a to celkove ujete kilometry,prumerna spotreba,a celkovy ujety cas.Baterku jsem neodpojoval,a ani s tim nic nedelal.Nemuzete mi poradit cim to muze byt? DIKY Jestli se ti to smazalo po nastartování motoru,tak to může být slabou baterkou.Mi se smazal PC a uložené stanice na rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 No prave ze asi po nastartovani,ale hodiny mi zustaly a stanice na radiu taky jen se mi smazly ty hodnoty na tom pp.Ale je mozne ze jsem to asi teda podrzel dyl ten reset.Dneska jedu do prace tak se na to podivam,jestli se mi to zase nesmazlo.A ta baterka mi prijde ze uz je na konci,nejak divne startuje,sice na poprve ale tak divne,a jeste mi nesviti 3 brzdove svetlo myslite ze to muze mit souvislost ze by byla slaba baterka,mam takovy pocit ze jsem to tu nekde cetl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Heledte se nedá se to jak otočím klíčkem tak se mi když je pod 4st.C pořád objevuje ta teplota a nepřeskočí na poslední to co tam bylo před vypnutím motoru, myslím že jsem tam měl třeba prům. spotřebu vypnu klíček a pak jak zapnu klíček tak mi začne poblikavat teplota a zustane tam dokud ji nepřepnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 To je normální, i když za jízdy klesne teplota pod 4 stupně, tak ti palubák přepne na teplotu a zařve ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Bóže, vidím, že tady se vůbec nic nezměnilo.. Stále tolik dementních dotazů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Pomoc HELP: vedle počítadla KM se mi oběvil takovej malej klíč a MaxiDOT psal Příští návštěva servisu za 100km nebo 135 dní. Co mám dělat?! :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Budíky sou RS dodělávaný. MELLO poraď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 MELLO: Tak mi skoč na hrb každý nemůže bejt vševidoucí, jenom mě zajímalo jestli to nejde nějak zrušit, nikdy mě PP nezajimal bo jsedm ho neměl, ale ted ho mám dodělaný a rozčiluje mě to když to musím pořád přepínat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak si nech vyměnit budíky za budíky bez PP a nebude tě otravovat teplota. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Nebo dodělat maxidot... tam je pořád teplota dole a nahoře přepínáš zbytek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Nebo vyměň celé auto a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jaksik se mi maxidot nevyplatí nemám ani origo rádio, a mám 1.4MPi takže nic, si ty budíky mužu vyměnit sám voe mám je doma na skříni ale líbi se mi facelift a ty co mám doma jsou předface, ale díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) Taky mám 1.4 MPi a mám dodělanej Maxidot. A s rádiem stejně nespolupracuje. Ale je tam dost podrobný a hlavně přehledný info oproti PP v budíkách. Ps.: na Mella se nezlob. Bylo tady dost uživatelů, co nečetlo návod a ptali se na Debilní otáky typu: mám na Dálkáči 2 tlačítka k čemu sou a tak. Pokud nemáš návod dá se ztáhnout na netu ze stránek Škody a dokonce tu byl někde odkaz. Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Já se na něj nezlobím, ale nemám rád odpovědi tohodle typu, ale toto v návodu určitě není, mám ho a není to tam, já jenom chtěl vědět jestli se to dá nějak zrušit, aby mi prostě ten pp neukazoval když mrzne pořád tu teplotu, kdyby se to aspoň potom přeplo zpátky ale ono né ono to na ní zůstane, a dost mě to štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 heh to ako otazka co tu nejaka bola, ze ako sa das vypnut ABS lebo to tam nechcem :) sorry ze to je mimo temu ale nadlo mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.