dusanito Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Zdravím, rád bych se zeptal, jestli jste se už někdo nesetkal s touto závadou u Fabie I 1.4 (55kW). Při nižších rychlostech je motor bez problému, ale při rychlostech cca 90km/h a při zařazeném 5-tém stupni auto úplně ztratí výkon a musím přeřadit třeba na 3-tí stupeň, aby se motor znovu chytnul. Pak je třeba na dalších 10 km klid a udělá to zase. Vyměnil jsem po doporučení čidlo sání a problém stále trvá. Diagnostika bez chyb! Nenapadá někoho nebo nesetkal se tady někdo s podobným problémem? Za všechny rady mockrát díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub85 Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Ahoj mám problém se škodou fabii r.v.2000 motor 1.4 16v 55kw. Při velkém dešti se rozblika diagnostika a motor strati výkon,začne se hodně klepat a hádají se otáčky na volnobeh. Má s tím někdo zkušenosti a popř. Čím by to mohlo být? Děkuji za odpovědi a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 A diagnostika ti vypsala co? Takle je to hádání z křišťálový koule a rozsah je od poruchy motoru až po křeč ve tvoji noze. Může to bejt kabelovej svazek, čidla, ... Dej to na vag a uvidíš co ti to vypíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub85 Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Ok zajedu někam na diagnostiku. A nevíš ještě prosimte co stojí udělat rozvody ?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Sada stojí cca 2 až 2 a půl tisíce. Pak záleží co dál. Vodní pumpa, nová kapalina, práce podle servisu-značka, neznačka. Klidně to může bejt čidlo nebo nalomená kabeláž, což by odpovídalo tomu, že to dělá jen někdy. Mechanická závada (rozvody) by se projevovala furt. Pokud to sou kabely, tak to chce mechanika a ne výměňáře. Nám na služebním vyměnili klapku, pak čidla, stálo to 15000 a auto furt blblo. Pak zme s kolegou našli nalomenej kabel v konektoru k čidlu který servis měnil a nevšimnul si toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub85 Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Děkuji za rady zkusím kamaráda co má svůj autoservis at se podívá Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemá výkon Vloženo 7. Červen 2023 Sdílet Vloženo 7. Červen 2023 Zdravím mám takový problém už si nevím rady , mám škodu fabii 1.4 16v 55kw nemá výkon do kopce max rychlost 30-40 km/h moc to žere benzín a teď začlo ještě papat olej a má to trochu jiný zvuk motoru palivový filtr měněn pravidelný servis a na diagnostice se nic neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.