foromen Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak pánové, taky jsem se rozhoupl a pořídil origo závěs na Rooma. Pevnej, takže žádný vztekání při vyndavání a nandavání. Ještě ale musím nechat upravit zadní difuzor, co byl na nárazníku. Večer sem hodím fotečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 jeje dalsi co si chce nachat zarazit kouli do narazniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ja mam ťažne od firmy GALIA. Ako tak čitam tuto temu tak ma napada "Kde mam vlastne zasuvku na vozik ?" idem pozreť na auto a ona nikde... pozrem pod auto a ona je tak debilne schovana pod naraznikom že tam nestrčim nič, ledva ruku nieto ešte ten "šteker". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 foto, fotene zospodu auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 ta zásuvka je na čepu a jide dule,moc aut to tak má.Zkus za ni zatáhnout z leva důle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jeje dalsi co si chce nachat zarazit kouli do narazniku. Ale prd, mám skušenost, že při nárazu do tažného se nic neděje, na předchozím autě jsem měl tažné stejně a díky tomu jsem nemusel měnit furt nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ....souhlas s Foromenem.....take vlastni zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 mno ja sam sem si na jednoho nabehl. byl to lehounky tukanec, kdy by jen zapruzily narazniky. Takhle sem mel diru v narazniku. moje chyba jasny. Na druhou stranu sem nekolikrat videl, ze pri vetsi rane se tazny ohnulo, nebo i utrhlo a stejne naraznik rozbilo. Navic se zbytecne prasi a vypada to osklive. Beru ale Vas nazor a rozhodnuti jako odstraseni tech za Vama to funguje ( aspon u me) Myslim, ze jsme se o tom uz nekdy driv bavili, tak soryy nechci spustit nejakoui vasnivou debatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jo máš pravdu, jako odstrašující prostředek je to perfekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 to Napster Když vidím na tvých fotkách, jek je to tažný zrezlý tek si mohu jen blahopřát, že jsem si nechal namontovat originál tažné přímo ve výrobě na svou OCII. Švagr si také nechal domontovat na FI neorigo pevné tažné zařízení a má to všechno po pěti letech totálně skorodované, prostě děs. Já na své OCII mám po čtyřech letech všechno jako nové, stačí to jen umýt. Kdybych chtěl někdy dávat ženě na její FII tažný, tak jedině origo od Škodovky, prostě je někdy lepší si připlatit za kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) Tak jak jsem slíbil, tady je foto origo závěsu na Rooma. Ten nárazník neřešte, není tam ještě difuzor. Jo a taky jsme se tu někde bavili o zadních mlhovkách. Po namontování závěsu mi už taky svítí obě strany zadních mlhovek. Před tím svítila jen levá. Editováno: 23. Duben 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 pockej pockej. Jak Origo? Ja myslel, ze origo Skoda, je ten odendavaci co mam ja? Uz 2 dny nefunguje web prislusenstvi skoda-auto, tak se nemuzu podivat. Jak to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Škoda nabízí jako "origo" odnímatelné i neodnímatelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tohle stopro neni origo tazny !!!!!!! ale nektery prodejci rikaji ze je origo (ale mysli na ten tip auta) ne org. od vyrobce,typoval bych to na SVC nachod. p.s. jestli se muzu zeptat kolik te stalo ? org stoji cca 8000-9000 i s praci. http://www.svcnachod.cz/katalog.php?vyrobc...mp;typ=Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Origo nebo ne, to je jedno. Beru to tak, že i to odnímatelné taky nedělá škodovka, ale bere ho zrovna třeba z Náchoda. A jak píše mrmobil, tohle je objednáno v značkovém servisu pod jejich kodovým označením. Cena tohodle závěsu je včetně elektroinstalace stejná, jako toho odnímatelného samostatně. s montáží ve značkovém servisu do 6000,- Kč. ( včetně přihlášení na evidenci vozidel.) Editováno: 26. Duben 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 6000Kč? to je slusný. Ja za nej dal 8000kč na OII stoji 10 000Kč, resp stalo pred 2 rokama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banán Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jestli mohu poradit,před rokem a půl jsem si ho nechal namontovat přímo v Náchodě a i s montáží a elektrikou,nesundavací-3500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak tady je foto s difuzorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jj tak uz jede web skodofky a vazne je to origo a stoji pulku nez to sundavaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Pro ty co tady řešili redukci na třináctipólovou zásuvku. Já jsem po koupi OCII v roce 2005 hned začal shánet třináctipólovou zástrčku na svůj vozík a nakonec jsem ji koupil v Německu v servise u benzínky. Stačilo jen říct že potřebuji štekr na VW. Cena byla šest euro, takže asi 150kč. Jinak u nás v česku se snad nedá koupit dodnes, alespoň neznám žádného prodejce, který ji má v nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 To by snad mělo být k dostání u prodejce, ne? Táta jí má k Tiguanovi z výroby, tak leda zkusit prodejce VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 myslim, ze u prodejce maji jen redukci 7-13 ale zastrcku 13, kterou bys vymenil na vozejku ne. Taky uz sem o tom premyslel, jenze mam v praci auta s 7 i 13, tak bych si stejne nepomohl. a cas od casu si vozejk nekdo pujcuje a starsi auta maj vesme 7 piny, tkaze by to neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jo takhle... Uz asi chapu, ja vo koze, vy vo voze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moa Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Mám tažné origo Škoda sundávací (slyšel jsem, že např. v Rakousku můžeš mít s pevným docela problém - opravte mne, jestli se mýlím), chtěl jsem to hlavně kvůli nosiči kol na tažné zn. THULE, a protože jsem předpokládal, že budu vozit více kola než zapřahat vozík, nechal jsem si v servisu s montáží tažného namontovat 13-pinovou zásuvku - ptali se mne před montáží, jakou budu chtít (F3K Třebíč). Následně jsem koupil v Bauhausu Brno redukci cca 300,- Kč a když občas zapřahám přívěsný vozík, požívám redukci. Od jara do podzimu ale vozím kola, takže zapínám elektriku bez redukce. Držák na tažné - THULE G5 908 mne stálo cca 9000,- Kč a jsem s ním velmi spokojen. Kupoval jsem jej z IO, netušil jsem ani jak funguje, ale je to špička, za ty prachy to stojí, jednoduchá a rychlá montáž, drží skvěle, každému kdo vozí kola, to můžu doporučit, zvlášť když Room je vyšší a montáž na střechu je náročnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 S tym Rakuskom mas pravdu, dokonca by Ta nemuseli ani cez colnicu pustit... Kolko trva "nahodenie" toho nosica dozadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.