Publikováno Červenec 25, 20169 r Ahoj, chtěl jsem se zaptat jaké střešní nosiče by jste mi poradili na jedničkovýho supa. využívat je budu především na kola. Koukal jsem na net a cena se hýbe kolem 2-4k ale o kvalitě apod se tam nic nepíše. Díky za info
Červenec 28, 20169 r Těžko říct, taky jsem to řešil. Dá se kolem 1500 sehnat originál Škodovácký, jen je pak třeba dokoupit ochranné nálepky na střechu. Za 4k by se dalo sehnat i Thule v modulovém systému nebo Atera. Chtěl jsem vozit kola, nakonec jsem si namontoval tažný a kola vozím tam. Systém uchycení za rám se mi nelíbil a několik podrápaných střech jsem viděl.
Červenec 31, 20169 r můžu potvrdit, sice ne na superbu ale na tátovo Kia Ceed, vezl dvě kola na střeše, když se zámek rozlomil a kolo sjelo krásně přes půl střechy, jediný štěstí, že to neprorvalo zadní okno.... systém za autem přes tažný mi přijde mnohem lepší nápad !
Srpen 15, 20169 r Zdravím též řeším tuhle věc akorát na rakev kola max výjmečně. Koukal jsem na thule a ty se pohybuji od 3 k ale to mi přejde docela dost když rakev povezu max 1 krát do itálie na lyže a pak několikrát v čr za zimu na lyže. Na netu jsem viděl že se prodávají i origo škoda držáky ale jaká to je kvalita to nevím. Jinak ano na kola je nejlepší držák na kouli s tím souhlasím.
Březen 20, 20178 r Autor ahoj, tak po delší odmlce jsem zpátky. to je fajn, že je to lepší vzadu, ajenže nemám tažné... což znamená cca 9-10k za tažné + nosič taky cca 3-5k ... to už raději budu jezdit těch pár výletu do roka vlakem či taxíkem :-D než dát 15000,- za dovoz kola :-D O tom, že mám vzadu LPG a tedy váha na zadek auta už je tak o 70kg vyšší a ještě tam rvát tažné + nosič+kola + třeba pár baglu, tak můžu menit zadni nápravu každý rok :-D ale jinak díky za info
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.