mandido Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Zdravím, na firemní OIII 1.6 TDI jsem dnes sundaval přední kola a našel jsem zajímavou věc. Olejová vana je obalená izolací, která je v mém případě prokousaná od myší. Někdo podobné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Mam,co trcalo som oskubal a je pokoj.U mna to spravila ale macka,ktora tam chodila spavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Ten filc jsem musel odstranit,byl tam oškubyný a nacucaný olejem.Někde zezadu s hora teče olej,myslel jsem že pod víkem hlavy ale tam to prý neteče,kde by to mohlo téct.Je také nacucaný filc na spodním krytu motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.