Přejít na obsah

lůžko stabilizátoru 1,4 16v 74 kw

rokane

Doporučené příspěvky

Vážně máš průměr 19mm? Není nic jednoduššího než vzít posuvku a přeměřit. Taky doufám,že jsi po výměně těch lůžek, ze stabikem nemohl skoro hnout,jinak to máš zřejmě naprd. Já mám dvě 1.4-16V a na obou mám průměr 18mm. O lůžkách stabiku tady už toho bylo popsáno dost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusím to přeměřit, moc se v tom nevyznám, ale jak jsem psal výše a vkládal ten soubor, tak podle vin to tak je a stabik jsem zatím neměnil, je tam najeto cca 224000 km A je původní a lůžka jsou koupené podle vinu. Jinak je to pevné a vrzání je pryč.

Editováno: , autor: rokane
Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Ahojte. Keď je toto luzko stabilizátora zlé tak ako sa to prejavuje? Menil som na aute tlmiče uloženie pružiny tyčky riadenia stabilizacne tyčky čapy a zrazu keď idem cez retarder tak niečo mi od spodu klepne.. Za jazdy to nerobí len na retarderoch . Môže to robiť toto luzko stabilizátora?

Odoslané z D5803 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

Vymlácené lůžko by bylo viditelné pouhým okem a většinou pak klepe na všech nerovnostech. Spíš si myslím, že to je tím, že pružina nemá v uložení na tlumiči vymačkané místo. Např. v DP na Rapida je psáno, že trvá 1000-2000 km než si díly pružení po výměně sednou. Píšu to protože mám na Rapidu čerstvě vyměněné tlumiče vpředu a už dvakrát se ozvalo zepředu klepnutí při propružení právě na retardéru. Možná je to ono.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...