rokane Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Zdravím ,prosím o radu a postup jak si mohu sám vyměnit lůžko stabilizárotu na Fabii 1,4 16V 74kw,jelikož tomu spodnímu šroubu zavazí poloosa. jedná se o toto lůžko : http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0411314f-silentblok-luzko-stabilizatoru-predni-napravy-febi-7438.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Příteli okřídleného šípu, já mám 1.9 TDI a toho místa tam také není moc, ale dal jsem to, bez demontáže ostatních částí vozu - pardon, kola byly dole. To je taková vzpruha pro Tebe. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Místa tam moc není,ale obyč.gola s ráčnou to zvládne. Dělal jsem to několikrát na 1.4-16V. Samozřemě kola dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 9. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2016 (editace) Takže to zkusím ještě znovu.stačí teda gola a vel.13? Editováno: 9. Září 2016, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 myslím, že se tomu dá trochu pomoci pokud pomocí druhého heveru přizvedneš polonápravu. Teď jen jenom přemýšlím, když máš v tom odkaze průměr gumy 19,8mm, na jaký je to vlasně stabilizátor - to je ten s těmi plastovými futry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 16. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Tak dnes vyměněno a je po vrzání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 A co tam vlastně máš za ten stabik na té 1.4-16V ? Ptal se tě už i Wittmann! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 16. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2016 je tam tady ten, http://www.cc-autodily.cz/stabilizator-p-n-19-mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 a k tomu jsi dal gumu 19,8 mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 16. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2016 (editace) Jj, je to přesně podle vin vozu,v příoze screen co mi to ukazuje podle vinu stabik.docx Editováno: 16. Září 2016, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 já měl za to, že se dávaj o dva milimetry menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Vážně máš průměr 19mm? Není nic jednoduššího než vzít posuvku a přeměřit. Taky doufám,že jsi po výměně těch lůžek, ze stabikem nemohl skoro hnout,jinak to máš zřejmě naprd. Já mám dvě 1.4-16V a na obou mám průměr 18mm. O lůžkách stabiku tady už toho bylo popsáno dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 16. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2016 (editace) Zkusím to přeměřit, moc se v tom nevyznám, ale jak jsem psal výše a vkládal ten soubor, tak podle vin to tak je a stabik jsem zatím neměnil, je tam najeto cca 224000 km A je původní a lůžka jsou koupené podle vinu. Jinak je to pevné a vrzání je pryč. Editováno: 16. Září 2016, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudo1110 Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 Ahojte. Keď je toto luzko stabilizátora zlé tak ako sa to prejavuje? Menil som na aute tlmiče uloženie pružiny tyčky riadenia stabilizacne tyčky čapy a zrazu keď idem cez retarder tak niečo mi od spodu klepne.. Za jazdy to nerobí len na retarderoch . Môže to robiť toto luzko stabilizátora? Odoslané z D5803 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 Vymlácené lůžko by bylo viditelné pouhým okem a většinou pak klepe na všech nerovnostech. Spíš si myslím, že to je tím, že pružina nemá v uložení na tlumiči vymačkané místo. Např. v DP na Rapida je psáno, že trvá 1000-2000 km než si díly pružení po výměně sednou. Píšu to protože mám na Rapidu čerstvě vyměněné tlumiče vpředu a už dvakrát se ozvalo zepředu klepnutí při propružení právě na retardéru. Možná je to ono. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Me stabilizator klepal pri retarderu, ale i pri vetsi dire. Byly to ale rany jak svina do kastle a bylo to neprijemne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.