Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Příteli okřídleného šípu,

já mám 1.9 TDI a toho místa tam také není moc, ale dal jsem to, bez demontáže ostatních částí vozu - pardon, kola byly dole. To je taková vzpruha pro Tebe. Radek.

Místa tam moc není,ale obyč.gola s ráčnou to zvládne. Dělal jsem to několikrát na 1.4-16V. Samozřemě kola dole.

• Autor

Takže to zkusím ještě znovu.stačí teda gola a vel.13?

Upraveno od rokane

myslím, že se tomu dá trochu pomoci pokud pomocí druhého heveru přizvedneš polonápravu. Teď jen jenom přemýšlím, když máš v tom odkaze průměr gumy 19,8mm, na jaký je to vlasně stabilizátor - to je ten s těmi plastovými futry?

• Autor

Tak dnes vyměněno a je po vrzání.-_-

A co tam vlastně máš za ten stabik na té 1.4-16V ? Ptal se tě už i Wittmann!

a k tomu jsi dal gumu 19,8 mm?

• Autor

Jj, je to přesně podle vin vozu,v příoze screen co mi to ukazuje podle vinu

stabik.docx

Upraveno od rokane

já měl za to, že se dávaj o dva milimetry menší.

Vážně máš průměr 19mm? Není nic jednoduššího než vzít posuvku a přeměřit. Taky doufám,že jsi po výměně těch lůžek, ze stabikem nemohl skoro hnout,jinak to máš zřejmě naprd. Já mám dvě 1.4-16V a na obou mám průměr 18mm. O lůžkách stabiku tady už toho bylo popsáno dost. 

• Autor

Zkusím to přeměřit, moc se v tom nevyznám, ale jak jsem psal výše a vkládal ten soubor, tak podle vin to tak je a stabik jsem zatím neměnil, je tam najeto cca 224000 km A je původní a lůžka jsou koupené podle vinu. Jinak je to pevné a vrzání je pryč.

Upraveno od rokane

• 3 měsíce později...

Ahojte. Keď je toto luzko stabilizátora zlé tak ako sa to prejavuje? Menil som na aute tlmiče uloženie pružiny tyčky riadenia stabilizacne tyčky čapy a zrazu keď idem cez retarder tak niečo mi od spodu klepne.. Za jazdy to nerobí len na retarderoch . Môže to robiť toto luzko stabilizátora?

Odoslané z D5803 pomocou Tapatalku

Vymlácené lůžko by bylo viditelné pouhým okem a většinou pak klepe na všech nerovnostech. Spíš si myslím, že to je tím, že pružina nemá v uložení na tlumiči vymačkané místo. Např. v DP na Rapida je psáno, že trvá 1000-2000 km než si díly pružení po výměně sednou. Píšu to protože mám na Rapidu čerstvě vyměněné tlumiče vpředu a už dvakrát se ozvalo zepředu klepnutí při propružení právě na retardéru. Možná je to ono.

Me stabilizator klepal pri retarderu, ale i pri vetsi dire. Byly to ale rany jak svina do kastle a bylo to neprijemne.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.