lucky.jack Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Abych nezakládal nový téma na téma mlhovka, tak navážu...Oct 2001, lze nějak seřídit přední mlhovky v čirých světlometech, nabo se nějak štelují zároveň s potkávačkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Jdou zvlášť,na čočce nahoře je malinká matka a pod ní gumová podložka,takže utahováním nebo povolováním šteluješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 (editace) Díkes, tak snad už konečně něco v mlze uvidím , a ještě jeden dotaz: jak vysoko mají být mlhovky naštelovaný na regloskopu? Díky. Editováno: 6. leden 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 tlumený 10 mlhovky 20 ale u Octavie jak jsou součástí a tim poměrně nahoře to nebude požát´d tak super jako když jsou dole v nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2010 OK díky, vyzkouším a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Když srovnám mlhovky felicia a O1fl tak se mi nejeví žádný podstatný rozdíl v účinnosti a možná dokonce O1 svítí o něco lépe v mlze i když se říká že jsou lepší mlhovky dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 30. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Jdou zvlášť,na čočce nahoře je malinká matka a pod ní gumová podložka,takže utahováním nebo povolováním šteluješ. Asi jsem slepej, ale nějak nevím kde přesně bych tu matku měl hledat. Vím akorát o těch dvou na vert. a horiz. štelování (v příloze) Taky jsem zjistil, že mám světla Diamond, takže seřízení je prakticky nadlidskej výkon - vertikální je v poho ale ten horizont Asi budu schánět nějaký origo za rozumnou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 na fotce světla co nemá mlhovku nemužeš najít seřizování mlhovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 (editace) Jo to mě je jasný ale dal jsem to sem dřív než jsem si všimnul toho, že jsem stáhnul obrázek světla bez mlhovky...žádnej jinej pořádnej obrázek jsem nenašel, snad jen tenhle. Snad se nebude zlobit, že jsem to použil (už jsem od nich něco málo nakoupil a zatím si nemůžu stěžovat ). Editováno: 31. leden 2010, autor: KaJe Necituj předchozí příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.