nseries100 Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Zdravím, chtěl bych se pustit do přilepení obou SPZ na své Fabii Combi (nejspíše Pattex červenou páskou 120kg). Vzadu mě zarazilo že je na autě jakási antivibrační měkká podložka pod rámečkem, který nese SPZ. Má někdo z Vás zkušenost s tím, jak tu přilepenou antivibrační podložku z auta odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Prostě odlepit růčo trošku si můžeš pomoct fénem nebo horkovzduškou a kdž zůstanou zbytky tak nějakej odstranovač lepidla nebo i technickej benzín pomůže 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Já ji tam nechal a pásku z AutoKelly 3M suché zipy. U mě v sekci najdeš foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 To jsi lepil jako přímo na tu podložku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 Já sem to odstraňoval, fen je úplně zbytečný. Normálně to otrhej rukama co to půjde až ti tam zbyde jemná vrstvička - lepicí vrstva zbytečky té molitanové gumy. Pak na jemný hadr benzinový technicky čistič a za 15 minut to mas i s lepením značky a pauzou na kafe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 V 13. září 2016 at 21:33, Ne Dy napsal: To jsi lepil jako přímo na tu podložku? Ne, tu podložku, ten filc jsem neměl po celé šířce, tak na okrajích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Jak už tady někdo psal. Otrhat co jde a pak technickým benzínem; šlo mi to dolů samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Já tu podložku radši strhl teda, ale je fkt že tam asi na škodu nebude, a aspon to pod tim ochraní trosku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 28. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Tak přední SPZ přilepena. U zadní ta antivibrační podložka nebude problém, jen mě ještě zarazily 2 plastové "zdířky" na šroubky rámečku. Jak je nejlépe dostat ven? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Hrál jsem si s myšlenkou že je tam i nechám, ale je fkt že jsou dost vystouplý...šel jsem na to hrubou silou (ale opatrně) a prorval je dovnitř vpadli mi za výplň kufru, tu jsem pak odchlípl a těch bílejch čudlů se zbavil...ale je fkt že to bylo jiný auto, u trojkový fabky by se k tomu ale mělo taky nějak jednoduše dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Já je tam nechal ničemu nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 28. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2016 A jakou jsi použil pásku? Nepřekážely ti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Vůbec ne. Pásku mám 3M suchý zip duallock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Já mám oboustranku od Pattex. Není kdoví jak tlustá, tak mi to tam trochu překáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 On 28. 9. 2016 at 8:28 PM, nseries100 said: Tak přední SPZ přilepena. U zadní ta antivibrační podložka nebude problém, jen mě ještě zarazily 2 plastové "zdířky" na šroubky rámečku. Jak je nejlépe dostat ven? Díky za rady. Ja jsem vzal vrut, mirne zasrouboval (ani moc, ani malo), hlavicku chytl klestema a opatrne vytahnout ven. Behem 30s byly obe zdirky venku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 15. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Vrut a kleště pomohly, antivibrační podložku jsem otrhal na zbytky lepidla použil technický benzín. Obě SPZ nalepeny. Díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Ahoj, chci se zeptat jak nejlépe zachytit ten plastovy čudel v karoserii. Měnil sem držák spz za chromový, no a vcera jak vydatne chcalo tak sem zavrel kufr tak jeden vypadl. Ale aby to slo bez demontaze podlozky, bo ten spodní díl stopro zlomím když to budu chtít sundat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Já tam pro změnu žádnou antivibrační podložku nemám. Pouze rámeček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 už asi šetřili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 horky99: Když rámeček hodíš do popelnice na plasty a nalepíš oboustrankou tak ti to bude fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 (editace) Jaka je vyhoda mit SPZ prilepenou lepici paskou nebo suchym zipem oproti standartne prisroubovanemu ramecku? Vrut je nadosmrti a ani se nehne. Co udela lepidlo na pasce za deset let nikdo nevi. Jak se znam tak pri mym stesti pojedu za deset let do zahranici na dovolenou a paska se mi vlivem stari odloupne i se znackou v nejblbejsi cas nekde u more nebo na horach Editováno: 22. Únor 2018, autor: OtaH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Výhoda je, že to vypadá lépe, nic víc. Za 10 let tady naprostá většina už Fabii 3 mít nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 (editace) @OtaH vrut na dosmrti neni:( Letos po 9 a pul letech jsem musel na me F2 dat nove. Jeden uhnity a druhy k tomu nemel daleko:) Byla to zadni SPZ. Pry jsem prisel za 5min 12. Jinak bych o SPZ asi prisel. Tim nerikam ze jsem pro pasky:) Editováno: 22. Únor 2018, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Tak jeste ze jsi znacku neztratil. Stalo by te to 450Kc za nove znacky a navstevu uradu. Co se tyce toho lepidla. Soubezne s mym dotazem vyse jsem na to narazil i v jinem vlakne a musim uznat nazor jinych, ze pokud za 10 let neupadne znak prilepeny na kapote, ktery je take nalepeny, tak ani suchy zip se znackou. Pokud to bude znackove nejake to 3M, tak bych se toho po precteni nazoru jinych asi nebal. sam si to tedy nejspis na auto v nejblizsi dobe dam. Zaklad je poradne odmastit a osusit povrch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Ono všichni by si měli dát s těmi značkami pozor.Všimněte si na těch plastových podložkách,že to je reklamní záležitost příslušného autosalonu,případně i autobazaru.Ty podložky mají originál spoustu všelijakých otvorů,aby šly snadno přišroubovat a nějaký prodejce v bílé košili s kravatou tam,než to auto vystaví,nabastlí šrouby,jak se mu do těch otvorů povede.Mnohdy to sotva drží za kousek hlavy toho šroubu a to ještě jen po jedné straně!Pokud nechcete tu značku ztratit,tak je nejlepší se za ni podívat,případně tam dodat pod ty šrouby podložky.Pokud tedy nechcete tu značku lepit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.